Την άρση των περιορισμών περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου

Την Πέμπτη οι οριστικές αποφάσεις

Δεν ήρθε τελικά στο προσκήνιο η απόφαση στις αρμόδιες της επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τους περιορισμούς όσον αφορά τις μεταγραφές ή τουλάχιστον τις ανανεώσεις συμβολαίων για τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί για τη Super League 2, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου να βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα και να περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις, που πιθανότατα θα γίνουν γνωστές αύριο Πέμπτη τελικά.

Η συνεδρίαση της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ θα φέρει στο προσκήνιο τα τελικά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τις εξελίξεις με τη συνεδρίαση της Πέμπτης από πλευράς εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει μάλιστα και το πόσες ομάδες θα πάρουν την απευθείας άνοδο από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία με το σενάριο του 1+1 να είναι αυτό που κερδίζει έδαφος τα τελευταία 24ωρα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου από κει και πέρα συνεχίζεται κανονικά, με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα να ελπίζει και αυτός ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα μπορέσει να υπολογίζει σε παίκτες, όπως είναι ο Σκοπελίτης ο Κόλα, ο Γραικός και ο Χολέβας, ώστε να μη χρειαστεί να προχωρήσει σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Από την άλλη η άρση περιορισμών στις μεταγραφές θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό Βόλου να προχωρήσει και στην προσθήκη του εκ Ισημερινής Γουινέας Όσκαρ Σιαφά, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και είναι ένας παίκτης τον οποίο ο έμπειρος προπονητής θέλει να έχει στη διάθεσή του τη νέα χρονιά.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις από εκεί και πέρα, από την πλευρά της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου συνεχίζονται. Η ενίσχυση της άμυνας αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα στο μεταγραφικό πεδίο, και ήδη υπάρχουν κάποιες αξιόλογες όπως χαρακτηρίζονται περιπτώσεις παικτών που απασχολούν. Ωστόσο η μία τουλάχιστον περίπτωση θα ενεργοποιηθεί εάν δεν επιτραπεί τελικά στις ομάδες να κάνουν μεταγραφές, και από κει και πέρα εάν αλλάξουν τα δεδομένα σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν περισσότερες διαθέσιμες λύσεις, τις οποίες θα κυνηγήσουν και θα επιδιώξουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά.

Ήδη πάντως, το όνομα του 19χρονου αριστερού αμυντικού Κώστα Λαζαρίδη που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε προετοιμασία με τη δεύτερη ομάδα των «πρασίνων» έχει κάνει την εμφάνισή του για τον Ολυμπιακό Βόλου, και μάλιστα οι συζητήσεις μαζί του παρουσιάζονται ως προχωρημένες. Σε κάθε περίπτωση, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο θέλουν να έχουν εναλλακτικές λύσεις, με τον Γιώργο Βαζάκα πάντως να θεωρεί ότι το ρόστερ «χτίζεται» σε καλές βάσεις και μπορεί να σταθεί στην κατηγορία της Super League 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.