Την Τρίτη 4 Ιουνίου παραχωρεί συνέντευξη ο Νίκος Ιμεράι

Ο Νίκος Ιμεράι είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, για να κάνει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε για την ποδοσφαιρική Νίκη, να αναλύσει τα αίτια που σε πρώτη φάση δεν ευοδώθηκε ο στόχος και να μιλήσει για την επόμενη μέρα και για τη δεδομένη πρόθεσή του να μείνει στην ομάδα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει ΠΑΕ και θα συμμετάσχει στη Football League. Τελικά αποφασίστηκε αυτή η συνέντευξη να γίνει την προσεχή Τρίτη 4/6, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: “Την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 13:30, στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου, ο Πρόεδρος της Δ. Ε. ποδοσφαίρου της ομάδας μας, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου”.

Βέβαια, στη συνέντευξη δε θα μπορεί να γίνει λόγος ξεκάθαρα για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, αφού οι κυανόλευκοι παρά τους πολύ θετικούς οιωνούς και το γεγονός ότι θεωρείται κλειδωμένη η άνοδος, πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα Ιούνη περίπου, για να τη σιγουρέψουν.

Κι αυτό γιατί στις 11 Ιουνίου εκδικάζεται η υπόθεση για τις παλιές οφειλές του Ηρακλή, που θα αναγκαστεί μετά την ποινή που θα του επιβληθεί, να δηλώσει ότι δεν παίρνει μέρος στη Football League. Εκτός αν βέβαια ο “Γηραιός” μπορέσει πιο μπροστά να έχει εξαγοράσει κάποιον ΑΦΜ. Ακόμη κι αν αγοράσει ΑΦΜ ομάδας της Football League, πάλι θα αδειάσει μία θέση, που θα την πάρει η Νίκη, ενώ αν γίνει αυτό το deal με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, η κενή θέση στην τρίτη τη τάξει βάσει αναδιάρθρωσης κατηγορία, είναι εκ νέου δεδομένη, όπως είναι εύλογο.

Σε κάθε περίπτωση, το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου του Νίκου Ιμεράι θα είναι άκρως ενδιαφέρον για τους φίλους της Νίκης, ακόμη ενδεχομένως και για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.