Την τρίτη φορά θέλει γκολ και νίκη … η Νίκη στη Λάρισα!

Την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία, στην πρώτη στο πάγκο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και παίζοντας στο AEL FC ARENA με τον Ηρακλή Λάρισας θέλει σήμερα (14:45) η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με νέο προπονητή η Νίκη Βόλου θέλει το θετικό αποτέλεσμα…στην τρίτη της “επίσκεψη” φέτος στην Λάρισα (έχασε 1-0 από την  ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και 1-0 από την ΑΣΑ που είχε έδρα το  Arena, ενώ θα παίξει, έκτος από σήμερα και το πρώτο ματς του 2023 με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη!)

Ο σημερινός αντίπαλος της Νίκης …δεν έχει νίκη και ούτε έχει πετύχει γκολ…αλλά και η Νίκη, εκτός έδρας δεν έχει πάρει βαθμό, ούτε έχει σκοράρει!

Ο νέος προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας (14.45), δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ροχάνο, Αναστασίου, Ολαϊσόλα και Μιράντα, ενώ επανέρχεται ο Δεληζήσης και μετά από καιρό είναι στην αποστολή ο Τζιώρας.

Η αποστολή Νίκης: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κριμιτζάς, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Σιαφά, Μιλούνοβιτς, Μέτσε, Μπάλλας, Τζιώρας.

Για τον Ηρακλή Λάρισας σήμερα στο AEL FC ARENA υπάρχει η απουσία του Αργεντίνου επιθετικού Εμανουέλ Εσκουρέδο και οι 20 της αποστολής για τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη ειναι οι: Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Κουτζαβασίλης, Τσιμίκας, Λεσάι, Τασιούλης, Μπάντροβιτς, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Καμπέρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.