Το φωτορεπορτάζ από το ματς Ολυμπιακός Β.-Γ.Σ.Α, την απονομή και τα πανηγύρια

Ημέρα χαράς η σημερινή για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού με τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού αναδείχθηκε πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στους ερυθρολεύκους έγινε απονομή Κυπέλλου σε μία γιορτή που διοργάνωσε η διοίκηση, με τον Ανδρέα Τσεκούρα να δίνει το Κύπελλο στον αρχηγό Στάθη Ρόκα, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη απένειμε μετάλλια στον καθένα από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team. Ο Ανδρέας Κικίλιας εκφώνησε ένα-ένα τα ονόματα όλων, όπως και των διοικούντων της εκτελεστικής επιτροπής ποδοσφαίρου.

Μετά, οι παίκτες ανέβηκαν στο λεωφορείο της ομάδας και αφού κατέβηκαν από τη Λαρίσης, περνώντας από τον κόμβο Διμηνίου, συνέχισαν στη Γρηγορίου Λαμπράκη, έφτασαν στο Δημαρχείο, όπου υπήρχε πολύς κόσμος, και αφού διέσχισαν την Ιάσονος και Δημητριάδος, με τον κόσμο να συνοδεύει το λεωφορείο, κατευθύνθηκαν στο ΕΑΚ, σταματώντας λίγο πιο πριν στην Αγίου Δημητρίου στο μνημείο του αδικοχαμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού Β., Μάκη Σπάνια. Έπειτα το λεωφορείο ανέβηκε στον Περιφερειακό και επέστρεψε στο Πανθεσσαλικό.

Δείτε μέσα από τον φακό του Magnesiasports στιγμιότυπα από τον αγώνα Ολυμπιακός Β.-Γ.Σ. Αλμυρού, τα πανηγύρια στο τέλος του και την απονομή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.