Το φωτορεπορτάζ του βολιώτικου ντέρμπι που αναβλήθηκε ξανά… (φωτ.)

Εικόνες από το Πανθεσσαλικό πριν το παιχνίδι Νίκης-Ολυμπιακού Βόλου

Γίνει δεν γίνει αύριο Πέμπτη ο αγώνας ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, η ιστορία κατέγραψε σήμερα Τετάρτη μία ακόμη αναβολή, αυτήν τη φορά εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου.

Ο διαιτητής εκ Καρδίτσης ορμώμενος Λάμπρος Μπεκιάρης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με την ποδοσφαιρική μπάλα ανά χείρας, μαζί φυσικά με τους βοηθούς του από την Ένωση Μακεδονίας και διαπίστωσε ότι και χιόνι και πάγο είχε, και εκτός και αν οι ποδοσφαιριστές είχαν ειδικά παγοπέδιλα για να ασχοληθούν με άλλο άθλημα εκτός του ποδοσφαίρου, αγώνας δεν μπορούσε να γίνει.

Αν έγινε προσπάθεια να καθαριστεί ο χώρος; Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου μάλλον ήλπιζαν ότι οι καιρικές συνθήκες θα ευνοούσαν το λιώσιμο του πάγκου και του όσο χιονιού απέμενε όπως έλεγαν ήδη από χθες το βράδυ, αλλά ο υδράργυρος δεν ανέβηκε αρκετά. Χειμώνας γαρ, ενώ από την άλλη η υπόδειξη των γεωπόνων αναφέρεται ότι ήταν απαγορευτική για χρήση μηχανικών μέσων (εργαλείων ή μηχανημάτων) για τον καθαρισμό του χλοοτάπητα, καθώς φαίνεται ότι υπήρχε ο φόβος πρόκλησης ζημιάς. Άλλωστε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που η Νίκη έτρεχε και πάλι στη Νεάπολη, μιας και το Πανθεσσαλικό είχε κλείσει για να γίνουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο…

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αφίχθη, και οι παίκτες της Νίκης βρέθηκαν επίσης στο Πανθεσσαλικό, αλλά θα χρειαστεί να βρεθούν και αύριο Πέμπτη εκεί… Το αν θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση του χλοοτάπητα είναι σίγουρα ένα καλό ερώτημα που μόνο αύριο μπορεί να απαντηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.