Το «κόλλησε» ο Τζιώρας, εύκολο 0-1 στην Ιτέα η Νίκη

Πραγματικό παλικάρι η Νίκη, πέρασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το διπλό από την Ιτέα, επικρατώντας του Αστέρα με 0-1 με τον Χρήστο Τζιώρα, που ξεκίνησε βασικός, να το… κολλάει με κεφαλιά στο 21’. Από κει και πέρα, αν μία ομάδα αδικείται από το σκορ είναι η Νίκη, που ήταν η μοναδική που απείλησε και με το 0-2, ωστόσο σημασία έχει ότι κράτησε με ευκολία το υπέρ της σκορ και πήρε ένα πολύτιμο και δικαιότατο τρίποντο.

Στο 11’ η Νίκη έχασε τον καλύτερό της παίκτη, τον Κέρι, λόγω τραυματισμού σε άσχημο πέσιμο μετά από μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου. Στη θέση του πέρασε ο Βουκομάνοβιτς μετά από πέντε λεπτά, που έπαιξε στα άκρα.

Στο 21’ η σέντρα του Παπαδόπουλου ήταν ακριβείας και ο γεννημένος σκόρερ Χρήστος Τζιώρας έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χάμου, κάνοντας το 0-1.

Στο 25’ η Νίκη βρέθηκε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, με τον Μέτσε να δίνει μέσα στην περιοχή στον Τζιώρα κι εκείνος έκανε το συρτό σουτ, που απέκρουσε πολύ δύσκολα χαμηλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Επτά λεπτά αργότερα το σουτ του Φάμπιο Ταβάρες εκτός περιοχής δεν είχε μεγάλη δύναμη και παρότι κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων έξω από το δεξί δοκάρι δεν ανησύχησε τους γηπεδούχους, όπως και το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τζιώρα, που πέρασε ψηλά πάνω από την εστία στη συνέχεια.

Στο 55’ λίγο πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Ιορδανίδη, ενώ στο 59’ χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία απ’ τον Τζιώρα, ο οποίος αρχικά βρέθηκε μόνος στην καρδιά της περιοχής κα έκανε την κεφαλιά, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χάμος. Ο Τζιώρας πήρε το ριμπάουντ και ουσιαστικά με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκήπερ έπιασε το σουτ με το αριστερό, όχι όπως θα ήθελε, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν η τελευταία φάση στο ματς για τον έμπειρο φορ, που έδωσε τη θέση του με τη συμπλήρωση μας ώρας παιχνιδιού στον Αναστασίου, έχοντας κάνει τη δουλειά του με το 0-1 στο 21’.

Στο 88’ κι ενώ η Νίκη κρατούσε εύκολο το υπέρ της 0-1, ο Τσεμπερίδης έκανε μία ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε με το δεξί στη εξωτερική πλευρά των διχτύων, έξω από το αριστερό δοκάρι, σε μία σημαντική ευκαιρία για το 0-2. Το κερασάκι στη τούρτα δεν μπήκε, αλλά σημασία έχει ότι το τρίποντο δε χάθηκε για την ομάδα του Γιώργου Κούτση, που ήταν εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Χάμος, Ρέλλας (26’ Γεωργουσόπουλος), Κουτσούμπας, Κοντογιώργος, Ηλιάδης, Αντωνόπουλος, Μαλισσόβας (50’ Νικολόπουλος), Σεΐτι, Μπογκντάνι, Πρέντι (63’ Καρουμπί), Αλεξίου (75’ Κακκάβας).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Ρόβας, Μέτσε, Κέρι (19’ λ.τρ. Βουκομάνοβιτς), Φάμπιο, Ιορδανίδης (70’ Ντινιωτάκης), Τζιώρας (60’ Αναστασίου, 81’ λ.τρ. Τσεμπερίδης).
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.