Το προπονητικό κέντρο, το ρόστερ, οι εμφανίσεις και οι βραβεύσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η εκδήλωση των «ερυθρόλευκων»

Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για μία ακόμη φορά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, με πολλά θέματα ν’ αναλύονται στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, αλλά και τη βραδιά θα έχει μεγάλη θεματολογία.

Αρχικά, τον λόγο στην εκδήλωση πήραν οι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας που ήταν παρόντες, με τον Χρήστο Μπουκώρο από πλευράς ΝΔ, να επισημαίνει ότι ο νόμος Βασιλειάδη ήταν άδικος για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και να τονίζει τι φέρνει στο προσκήνιο η αναδιάρθρωση Αυγενάκη. «Με την επιμονή μας αναλήφθηκε η νομοθετική πρωτοβουλία. Εξασφαλίσαμε και τη χρηματοδότηση. Ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρώτη δόση από τις 77 χιλιάδες ευρώ, θα πάρει και το ποσοστό από το στοίχημα 250 χιλιάδες φέτος και ενδεχομένως από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων άλλες 200 χιλιάδες. Είναι νόμος του κράτους και θα δίνονται κάθε χρόνο» σημείωσε.

Επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Λιούπης σημείωσε: «Εύχομαι μία καλή αγωνιστική χρονιά στον Ολυμπιακό μας, Καλή δύναμη στη διοίκηση, καλή δύναμη και αγωνιστικότητα με υγεία στους παίκτες ώστε ο ιστορικός μας Ολυμπιακός να βρεθεί και πάλι στα σαλόνια της Super League, εκεί που ανήκει. Καλή αγωνιστική χρονιά».

Παρών επίσης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος που ανέφερε: «Δεν έχω κρύψει ποτέ τα οπαδικά μου αισθήματα, αλλά σέβομαι, αναγνωρίζω και εκτιμώ την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.  Αυτήν τη στιγμή δεν είναι η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων αλλά άλλοι είναι οι εχθροί και οι δυνάμεις που προσπαθούν να διαγράψουν την αθλητική ιστορία και όχι μόνο αυτής της πόλης. Βλέπω υγεία στην ΠΑΕ και στα τμήματα του Ερασιτέχνη, βλέπω πολύ καλές και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ. Εύχομαι μία καλή αγωνιστική χρονιά και να πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου του στόχους του».

«Δεν αφήσαμε την ομάδα απροστάτευτη»

Αρκετά είχε να δηλώσει από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος στη συνέχεια της εκδήλωσης, επισημαίνοντας τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η διοίκηση.

«Τα δύο χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία και αυτή τη στιγμή την βλέπουμε στη Super League 2 μία ανάσα από τη μεγάλη κατηγορία, υπήρξαν πολλές δυσκολίες. Με κορωνοϊό και διακοπές πρωταθλημάτων ήταν τεράστιο πρόβλημα διότι η ομάδα είχε πολλές απαιτήσεις και έξοδα και δυστυχώς δεν υπήρχαν έσοδα από πουθενά. Συγχαρητήρια και από τη σκοπιά μου στη σημερινή διοίκηση, που στάθηκε επάξια κοντά στην ομάδα με τεράστιους αγώνες για να στηριχθεί και να είναι σήμερα εδώ που είναι» τόνισε ο κ. Μαυρονάσιος μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Πολλές φορές και δικαιολογημένα ακούσαμε και κριτική που έχουμε μάθει να δεχόμαστε και λέμε πραγματικά ότι η ομάδα μπορούσε να βγαίνει πρώτη στα πρωταθλήματα. Όμως δεν μπορεί κανείς να μας καταλογίσει ότι δεν ενδιαφερθήκαμε για την ομάδα και ότι την αφήσαμε απροστάτευτη».

Την ίδια στιγμή, το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Νταόπουλος με βίντεο από τις ΗΠΑ, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Βρίσκομαι μακριά σε απόσταση αλλά πολύ κοντά σε ό,τι επιθυμείτε και ονειρεύεστε για την αγαπημένη μας ομάδα. Η βοήθειά μου και η συμπόρευση έχει ήδη εκφραστεί στον κο Τσιμπανάκο και στα στελέχη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρω και σε σας τη διαβεβαίωση ότι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός μας σύντομα εκεί που ανήκει. Μείνετε κοντά στην ομάδα, διότι εσείς είστε το θεμέλιο σε ό,τι εμείς θα χτίσουμε για τη μελλοντική της πορεία».

Συγχρόνως, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας τόνισε: «Να ευχαριστήσουμε τους πολιτικούς μας που μας συμπαραστέκονται σε κάθε μας ενέργεια. Θα περιμέναμε να ακούσουμε και κάτι για το ΕΑΚ, πότε θα ετοιμαστεί, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στη φυσική του έδρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να δώσει μεγάλο βάρος στη νεολαία, στα νέα παιδιά, στους οργανωμένους, να έρθουν όσα περισσότερα παιδιά στο γήπεδο, γιατί αυτά είναι το μέλλον. Ο Ολυμπιακός πρέπει να χτιστεί σε γερές βάσεις. Οι φίλαθλοι δεν είναι φίλαθλοι κατηγορίας. Πρέπει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτιστεί σε γερές βάσεις, για να μπορέσουμε να είμαστε πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική και να μην είμαστε ασανσέρ».

Με φόντο το προπονητικό κέντρο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παράλληλα τίμησε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, αλλά και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, με φόντο το προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, που έχει παραχωρηθεί στους «ερυθρόλευκου».

Επισημαίνοντας τον ομόφωνο χαρακτήρα της απόφασης παραχώρησης, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου σημείωσε ότι: «Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραχωρήθηκαν με όλη μας την καρδιά και σήμερα η τοπική κοινότητα και ο Δήμος έχουν αποκτήσει έναν αναβαθμισμένο χώρο και δόθηκε η δυνατότητα στη νεολαία και στους κατοίκους της περιοχής να αθλούνται σε ένα σίγουρο και ασφαλές αθλητικό κέντρο».

Παράλληλα, η κα Κολυνδρίνη σημείωσε: «Συγχαίρω τα παιδιά που διακρίθηκαν που ήταν το εφαλτήριο για να γίνει η εκδήλωση. Βλέπουμε μία ομάδα που προοδεύει με  ανθρώπους στη βάση αλλά και στη διοίκηση που την αγαπούν και όταν έχουν πρόβλημα δεν σκύβουν το κεφάλι, θ’ ανοίξουμε τα γραφεία μας και θα βρούνε έναν άνθρωπο να τους βοηθάει. Με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου στηρίξαμε εν τοις πράγμασι αυτήν την προσπάθεια, δώσαμε ένα ωραίο γήπεδο, για να πάρει ο Ολυμπιακός αυτό που πραγματικά του αξίζει για να προπονείται σε έναν αξιοπρεπέστατο χώρο, και παράλληλα να αναβαθμίσουμε έναν αθλητικό χώρο προς χρήση. Είμαστε αρωγοί σ’ όλο αυτό που κάνετε, γιατί πιστεύουμε στην αξία του, γιατί αποτελείτε έναν συνεκτικό δεσμό για την πόλη και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φτάσει εκεί που αξίζει, στην κορυφή».

Αξίζει  να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αφού παρουσιάστηκε το δυναμικό της ομάδας, μαζί με τις εμφανίσεις για τη νέα χρονιά το μήνυμά του έστειλε και ο νεοαποκτηθείς Ρίτσι Κιτόκο, σημειώνοντας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Θα σας δω σύντομα από κοντά. Πάμε!».

Τέλος, γνωστοί έγιναν και οι πρώτοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κάθε κατηγορίας και συγκεκριμένα πρόκειται για τους Νεκταρία Ντίκα (Ladies), Μέμο Παρίση, Γιώργο Βαγγίτση (Silver) και Γιώργος Κλήμη (Gold).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.