Το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-0 την Τρίγλια! (video)

Στην πρεμιέρα της Football League

Με τον καλύτερο τρόπο και δείχνοντας ένα παθιασμένο πρόσωπο ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στη βάση του έχοντας πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα της Football League, αφού επικράτησε 1-0 σε βάρος της Τρίγλιας!

Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν γηπεδούχος, το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας μιας και δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ιάσων Παπαδημητριου, με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή να κερδίζει μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος για να ευστοχήσει και να κάνει το 1-0 νωρίς-νωρίς, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό!

Το φιλμ του αγώνα έχει ως εξής:

2’: Από εκτέλεση φάουλ ο Παπαδημητρίου ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε άμεσα το πέναλτι, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση στο 3’ και να κάνει το 1-0 απέναντι στην πρώην του ομάδα!

5’: Ο Τσαγκαλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Παλαβράκη.

14’: O Τσαγκαλίδης έκλεψε την μπάλα και βγήκε στην επίθεση, προσπαθώντας να πλασάρει τον Παλαβράκη. Ωστόσο το τελείωμα δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας να μπλοκάρει την μπάλα.

22’: Ο Σκοπελίτης γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από συνεργασία Βασιλούδη-Παπαδημητρίου,  ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει αποτελεσματικά τη φάση. Στη συνέχεια, ο Παπαδημητρίου απείλησε τον Παλαβράκη, που πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

23’: Ο Μπουτζίκος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει άουτ.

29’: Ο Αγρόδημος πέρασε την μπάλα στον Βασιλούδη που αναζήτησε με τη σειρά του τον Σκοπελίτη, ωστόσο κατάφερε τουλάχιστον να κερδίσει το κόρνερ.

31’: Ένα σουτ του Παπαδημητρίου  πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη.

35’: Από εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη ο Παπαστεριανός έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

36’: Ο Πανάγου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Οσμάναγκιτς έκανε την κεφαλιά για να στείλει άουτ την μπάλα, με την Τρίγλια να έχει μία σπουδαία ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι.

53΄: Ο Βουκελάτος κάνει το γύρισμα, με τον Παπαστεριανό να βάζει το πόδι του και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά κατέληξε κόρνερ.

54’: Στην εκτέλεση του κόρνερ που ακολούθησε από τον Κλέβι Κόλα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Παλαβράκη.

84’: Μετά από σέντρα, ο Ζγκούρι γίνεται αποδέκτης της μπάλας, σούταρε αλλά έβαλε το πόδι του και ο Μπουτζίκος για ν’ αλλοιωθεί η πορεία της και κατέληξε στην αγκαλιά του Ξενοδόχοφ.

89’: Ο Αγρόδημος προσπάθησε να βρει τον Τζούριτς, ωστόσο ο Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

90+3’: Αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, κάτι που σημαίνει ότι στο παιχνίδι με τη Βέροια θα δίνει οδηγίες από την κερκίδα!

Κίτρινες: 34’ Μπουτζίκος 62’ Ξηροφώτος (προπονητής), 73’ Μακρής (τεχνικός διευθυντής)/ 11’ Παπαστεριανός, 16’ Γεωργιάδης (προπονητής), 17’ Καλαϊτζίδης

Κόκκινες: 90+3’ Ξηροφώτος (προπονητής)

Oλυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (75’ Κολέλα), Βασιλούδης (58’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης (89’ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (88’ Τζούριτς).

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Καλαϊτζίδης (77’ Τότσκα), Ευθυμιάδης (68’ Μπρίτο), Δόρης, Ζγκούρι (87’ λ.τ. Σμυρλής), Οσμάναγκιτς (68’ Ντούγκα), Ποζατζίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.