Το ρόστερ για τη νέα χρονιά διαμορφώνει η Νίκη Βόλου

Μετά την αντίστροφη μέτρηση, τις ανακοινώσεις και την ενημέρωση των εν δυνάμει μετόχων, η επόμενη ημέρα και η υλοποίηση του σχεδιασμού έρχεται σε πρώτο πλάνο για τη Νίκη Βόλου, εξετάζοντας όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, προκειμένου να αρχίσουν να κλείνουν θέματα.

Σ’ αυτά τα θέματα λοιπόν συμπεριλαμβάνονται τόσο οι ανανεώσεις συμβολαίων, με τις σχετικές εισηγήσεις και επαφές να έχουν γίνει, αλλά και τα μεταγραφικά, αφού ήδη έχουν εντοπιστεί παίκτες που θα ήθελαν οι υπεύθυνοι της ομάδας να έχουν στη διάθεσή τους. Άλλωστε, μαζί με τον Στάικο Βεργέτη, και ο Ρήγας Στύλας έχει πιάσει εδώ και αρκετές ημέρες δουλειά και ήδη εξετάζει παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα. Εξάλλου, τα… πηγαδάκια του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ με τον προπονητή της Νίκης Βόλου και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου στην πρόσφατη εκδήλωση ενημέρωσης των εν δυνάμει μετόχων ήταν συχνά, αφού αρκετά θέματα κοινού ενδιαφέροντος παραμένουν ανοιχτά.

Το αρνητικό αυτή τη στιγμή είναι ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό λόγω κορωνοϊού είναι περιορισμένα και οι όροι και οι προϋποθέσεις αυστηροί. Αλλιώς ο Ρήγας Στύλας έχει ήδη βρει προορισμούς, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν, προκειμένου να δει από κοντά μεταγραφικούς στόχους και να έχει ανάλογες επαφές,για να κλείσει συμφωνίες… ενίσχυσης του ρόστερ.

Μεγάλη ανταπόκριση για την Κ19

Την ίδια στιγμή, ήδη από σήμερα ξεκίνησε το τριήμερο καμπ και τα δοκιμαστικά για παίκτες κάτω των 19 ετών, που διοργανώνει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με 40 και πλέον αθλητές να δίνουν το «παρών» στα δοκιμαστικά και να προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι διαθέτουν την όρεξη και τα προσόντα για να ενταχθούν στην ομάδα των «κυανόλευκων». Άλλωστε και ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε πρόσφατα ότι η ακαδημία είναι αυτή που θα δώσει λύσεις για την ομάδα στο μέλλον, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Οι προπονήσεις εξάλλου θα συνεχιστούν τόσο αύριο Πέμπτη όσο και μεθαύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.