Του πάνε τα εκτός έδρας, 0-1 ο Γ.Σ. Αλμυρού τη Στυλίδα με Κοντοβά

Τρίτο διπλό σε τέσσερα εκτός έδρας ματς για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που μετά τις επιτυχίες του σε Τσαριτσάνη (1-3 τον Οικονόμο) και Κατερίνη (0-1 τον Πιερικό), κέρδισε και στη Στυλίδα με 0-1 και ξεπέρασε τα Μετέωρα, ευρισκόμενος πλέον μόνος στην 3η θέση με 19 βαθμούς. Μάλιστα η ομάδα του Στέλιου Αρσένου διαθέτει την καλύτερη άμυνα του 4ου ομίλου μακριά από το σπίτι της με ένα γκολ παθητικό.  Ήταν ένα ματς που λόγω και του αγωνιστικού χώρου πήγε στη δύναμη περισσότερο και δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Σταυράκη τους Καρρά, Μπαρούτα στα πλάγια και τους Κόκκα και Στουρνάρα στο κέντρο αυτής. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι νεαροί Παπακώστας και Δημηνάς, δεκάρι ο Τσιώλης, στα πλάγια οι Γκίκας και Χατζής και φορ ο Τζοβάρας, ενώ λίγο πριν το μισάωρο το 4-2-3-1 έγινε 4-4-2, με τον Χατζή να πηγαίνει δίπλα στον Τζοβάρα. Όταν ο Κοντοβάς μπήκε στο γήπεδο αγωνίστηκε ως κλασικός προωθημένος, ενώ λίγο πιο πίσω απ’ αυτούς έπαιξε ο Τζοβάρας.

Στο 27’ ο Λέντας από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 32’ ο Τζοβάρας απείλησε με κεφαλιά, που έφυγε εκτός εστίας. Στο 50’ ο Μπουσάι σε θέση μέσα αριστερά της περιοχής είδε την μπάλα να φεύγει άουτ στην προσπάθειά του, ενώ στο 76’ ο Γκίκας σέντραρε από τα δεξιά και αμυντικός «κατέβασε» την μπάλα με το χέρι, με συνέπεια να δοθεί πέναλτι. Αυτό εκτελέστηκε από τον Κοντοβά εύστοχα κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-1, αφού στο 93’ του σουτ του Μάγιου εκτός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Μετά το γκολ του ο Αλμυρός βρήκε τους χώρους στην αντεπίθεση, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο.

ΣΤΥΛΙΔΑ: Κοντογεώργος, Τέγος (82’ Δήμας), Στυλιανός, Ζωγράφος, Μάγιος, Κουφιώτης Αλ., Καραλής (75’ Χαλαστάνης), Μπουσάι (67’ Λιανός), Λέντας, Βαρυπάτης, Κολντρέου (56’ Μανιάς)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκας, Στουρνάρας, Δημηνάς, Παπακώστας (69’ Τσελεπής), Τσιώλης (90’ Ναουμίδης), Γκίκας (80’ Τιμπλαλέξης), Χατζής (55’ Κοντοβάς), Τζοβάρας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.