Τοξότης: «Κανένας μέλος μας δεν έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού»

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού εξέδωσε ο Τοξότης Βόλου. Παράλληλα σημειώνει ότι η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που νόσησε ωστόσο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει παρουσιαστεί καν στα αποδυτήρια ή στο γήπεδο των προπονήσεων ακόμη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή το σάλο που έχει δημιουργηθεί λόγω των τελευταίων ύποπτων αλλά και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19, σε ομάδες της δύναμης της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενημερώνουμε ξεκάθαρα ότι ΚΑΝΕΝΑ μέλος της ομάδας του Τοξότη Βόλου, δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιο από αυτά.

Επιθυμούμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο, ότι ποδοσφαιριστής ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και έχει τεθεί σε καραντίνα, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, αλλά σε αυτό το διάστημα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστή ή κάποιο άλλο μέλος της ομάδας, και ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρουσιάστηκε στο γήπεδο, ή στα αποδυτήρια από τις 3 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας.

Επίσης, επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αν και όποτε προκύψει το παραμικρό θέμα στην ομάδα μας, θα είμαστε οι πρώτοι που θα το ανακοινώσουμε, θα κάνουμε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και θα απευθυνθούμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ως οφείλουμε, με πρωταρχικό σκοπό να διασφαλίσουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών μας πρωτίστως, αλλά και των αντιπάλων και όλων των εμπλεκομένων γενικότερα.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν, όλους του καλοθελητές και καλόβουλους «συκοφάντες», να συγκρατηθούν, διότι πρέπει να γνωρίζουν ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι και ποινικά «κολάσιμη» και θεωρούμε ότι το κακό και το παράξενο δεν είναι να προκύψει ένα κρούσμα στην ομάδα, καθώς είναι καθαρά θέμα τύχης, αλλά το να αιωρείται ότι αυτό συνέβη και κάποιοι το αποκρύπτουν με δόλο. Αυτοί οι «κάποιοι» δεν είμαστε εμείς!!!

Στην ομάδα μας λοιπόν, δεν υπάρχουν ούτε ψεύτες, ούτε ανεύθυνοι, ούτε πονηροί!!! Το αντίθετο μάλιστα»!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.