Τουτουντζόγλου: Τραμπουκισμοί εναντίον των διαιτητών, που έπαιζαν 100-0 εις βάρος μας

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου

Τραμπουκισμούς εις βάρος των διαιτητών, που έδιναν όλα τα σφυρίγματα υπέρ του Αιόλου, καταγγέλλει με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, για το κυριακάτικο ματς στα Τρίκαλα, στο οποίο η ομάδα του έχασε με 80-76. Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

«Ποσό χαίρομαι που επί πέντε έτη υπηρετώ τη Νίκη Βόλου, όνομα βαρύ, ιστορία τεράστια. Όλα τα αυτά τα χρόνια υπηρετούμε της αξίες αυτής της ομάδας με ήθος και με τις περισσότερες ομάδες που αγωνιστήκαμε να μας δίνουν συγχαρητήρια για την ομάδα μας και για τη φιλοξενία.

Στο ματς του πρώτου γύρου χάσαμε από την ομάδα του Αιόλου και χάσαμε, γιατί ήταν καλύτεροι σ εκείνο το ματς. Συγχαρητήρια τους δώσαμε, όπως και στους διαιτητές.

Σήμερα όμως, όταν γυρίζεις το ματς από το μείον 18 και έχεις προηγηθεί με τρεις, 6 λεπτά πριν λήξει το ματς, αρχίζουν οι τραμπουκισμοί εις βάρος των διαιτητών και διακόπτεται το ματς για 15 λεπτά, γιατί μόνο έτσι μπορούσε η ομάδα του Αιόλου να κερδίσει, όπως και τα κατάφερε, γιατί οι διαιτητές από εκείνο το σημείο και μετά παίζανε 100-0.

Εγώ τους έδωσα συγχαρητήρια για τη διαιτησία τους αντιλαμβανόμενος την πίεση που δέχθηκαν στο τέλος, που μπορώ να πω ότι κινδύνευε και η σωματική τους ακεραιότητα.

Είναι κρίμα να βρίζουν έναν αθλητή με τον πιο αισχρό τρόπο.

Όλα αυτά στο βωμό της νίκης.

Γι’ αυτό λέω χαίρομαι που υπηρετώ την ομάδα της καρδιά μου και της αξίες, τις οποίες κουβαλάει το όνομά της».

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.