Τριάδα ανανεώσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου

Παραμένουν Μούμογλου, Καραμήτσος και  Ίλτσογλου

Με δεδομένες τις νέες προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (Γκοντόπουλος, Παρασκευάς, Σταθούρος και Σιμάκης), η Διοικούσα Επιτροπή προχώρησε και σε ανανεώσεις, καθώς έκανε γνωστή την παραμονή στο δυναμικό της των Αντώνη Μούμογλου, Δημήτρη Καραμήτσο και Θοδωρή Ίλτσογλου.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις των τριών αθλητών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά, ο Αντώνης Μούμογλου αναφέρει: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου, έτοιμος, μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε από την περσινή χρονιά, που σταμάτησε απότομα. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες, τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Καραμήτσος αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος για να υπογραμμίσει: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει για μία ακόμα χρονιά στο πρόσωπο μου και εύχομαι να είμαστε υγιείς ώστε να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Νομίζω πως τη χρόνια που πέρασε δεν προλάβαμε να δείξουμε το πρόσωπο και την δυναμικότητα μας, όπως έπρεπε. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει διακοπή του πρωταθλήματος στα 20 και πλέον χρόνια που παίζω. Η νέα χρόνια θα είναι διαφορετική, αφού δεν ξέρουμε ακόμα πως θα διεξάγονται οι αγώνες».

Τέλος, εκ των πρωταγωνιστών της τελευταίας χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Θοδωρής Ίλτσογλου ανέφερε: «Η απόφαση για εκ νέου συνεργασία με τον Ολυμπιακό ήταν σχεδόν άμεση. Η Διοίκηση μου ξεκαθάρισε το πλάνο της και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα και πηγαίνει σε έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας στόχο να κυνηγήσει και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Θέλουμε, επίσης, να αναδείξουμε νέα παιδιά, που θα έχουν όρεξη για δουλειά και βλέψεις για την αυριανή μέρα. Οι ομάδες της Μαγνησίας έχουν ενισχυθεί και περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παρά την άνοδο πάρα πολλών συλλόγων. Εύχομαι υγεία σε όλους μας και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».