Τριχιάς: «Δεν είναι δυνατόν παράγοντες της ΕΠΣΘ να προκαλούν βία στα γήπεδα» (video)

Ο παράγοντας του Τοξότη έχει καταθέσει μήνυση κατά παρατηρητή της ΕΠΣΘ

Μήνυση κατά του παρατηρητή του αγώνα με τον Πύρασο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, που έγινε στις 20/4, και κατά παντός υπευθύνου έχει καταθέσει στην αστυνομία ο παράγοντας του Τοξότη, Δημήτρης Τριχιάς.
Η μήνυση αφορά σε εξύβριση και βιαιοπραγία εναντίον του από τον παρατηρητή που είχε οριστεί από την Τοπική Ένωση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον κ. Τριχιά να καταθέτει και το βίντεο από το επεισόδιο, περιμένοντας να γίνει συμπληρωματικό φύλλο αγώνα, για το οποίο θα κάνει συμπληρωματική μήνυση, γιατί κακώς, όπως τονίζει, δεν έχει συνταχθεί ακόμη.
Ο Δημήτρης Τριχιάς να σημειωθεί ότι είχε αποβληθεί στο ημίχρονο της κανονικής διάρκεια του αγώνα Τοξότης-Πύρασος, γιατί δεν είχε πληρώσει 20 ευρώ στην Ένωση για κάρτα εισόδου, ενώ είναι επίσημα γενικός αρχηγός του Τοξότη, όπως τονίζει.
Σε δήλωση που έκανε στο magnesiasports o κ. Τριχιάς αναφέρει: «Πριν ξεκινήσει η παράταση του ματς με τον Πύρασο κι ενώ είχε τελειώσει ο κανονικός αγώνας πήδηξαν από τα κάγκελα και κινήθηκαν προς τους πάγκους φίλαθλοι και παράγοντες του Πυράσου, που δεν έκαναν κάτι, αλλά δεν επιτρεπόταν να μπουν στο γήπεδο.
Ζήτησα τον λόγο που συμβαίνει αυτό από τον παρατηρητή της ΕΠΣΘ κι εκείνος με χτύπησε στο πρόσωπο με κουτουλιά, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο. Εκείνη τη στιγμή δεν αντέδρασα και ο παρατηρητής προσποιήθηκε ότι εγώ τον χτύπησα, ξεχνώντας ότι υπάρχει κάμερα ακριβώς από πάνω του, που μετέδιδε ζωντανά το παιχνίδι. Είχε δόλο στην κίνησή του, λέγοντας μετά τους διαιτητές επίμονα ότι τον χτύπησα εγώ, ζητώντας τους να γράψουν ψέματα στο φύλλο αγώνα, κάτι που έχω αναφέρει και στη μήνυσή μου.
Η υπόθεση μετά τη μήνυση που κατέθεσα, έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να προκαλούν βία στα γήπεδα, τη στιγμή που εμείς ως παράγοντες ματώνουμε, για να κρατήσουμε ζωντανά ερασιτεχνικά σωματεία. Δυστυχώς και η Ένωση και οι διαιτητές συγκαλύπτουν μία παράνομη πράξη.
Θα κάνω αναφορά και στο υφυπουργείο Αθλητισμού ότι οι διοργανωτές των τοπικών μας πρωταθλημάτων παρακινούν στη βία, ενώ έχω κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα ζητήσω και αποζημίωση. Ανέμενα από τον παρατηρητή μία κίνηση καλής θέλησης και μία δημόσια συγγνώμη, κάτι που δεν είδα μέχρι τώρα».

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.