Τρίποντο με τεσσάρα για την Κ14 της ΕΠΣΘ

Φάση από το σημερινό παιχνίδι
Επί της ΕΠΣ Καρδίτσας στο Βασδέκειο στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου

Με 4-1 επικράτησε της ΕΠΣ Καρδίτσας η Κ14 της ΕΠΣΘ στο Βασδέκειο στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (6ος όμιλος).

Οι παίκτες του Γιώργου Καλλιακούδα ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με 3-0, έχασαν και πέναλτι και στην επόμενη φάση δέχθηκαν τη μείωση, με το πρώτο μέρος να λήγει με 3-1.

Στο τέλος του αγώνα, που διήρκεσε 80 λεπτά, ήρθε και το τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην επικράτησή τους.

Στο 4ο λεπτό ο Πανταζής άνοιξε το σκορ με προβολή μετά από ασίστ του Αναστασίου, για να έρθει ο Σαρακατσάνος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ρουσμένη στο 11’ να γράψει το 2-0.  Ακολούθησαν δύο τέρματα για τον Αναστασίου, με ατομική προσπάθεια και ωραία εκτέλεση στο 19’ και το 77’.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας είχε μειώσει στο 40’ με τον Χ. Μπαλάφα, που έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα λεπτό πριν η ΕΠΣΘ είχε χάσει την ευκαιρία για το 4-0, με τον Χονδρδίνη να αστοχεί σε πέναλτι, που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Κ14 ΕΠΣΘ (Καλλιακούδας): Τζατζάκης Αλεξανδρίδης, Πακλατζής, Σαρακατσάνος, Πατακιούτας, Λαγιόκαπας, Αναστασίου, Χονδροδίνης, Πανταζής, Πάτρας, Ρουσμένης.

Επαιξαν και οι Ρομποτός, Γεωργούλας, Φλιτρής, Καραδήμας, Ντιμπέλι

Κ 14 ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Πλακιάς): Βακουφτσής, Μπαλάφας Γ., Γιαννόπουλος, Σιαφάκας, Σιαμπαλιώτης, Μπούτας,  Σιώκης, Ζήσης, Τσιαμούρας, Λέτσιος, Μπαλάφας Χ.

Επαιξαν και οι Στάθης, Μιχαλόπουλος, Νταούτας, Παπαγεωργίου, Τζιουβάρας.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.