Τσεκούρας: «Αγωνιζόμαστε μόνοι μας, δε ζητιανεύουμε κι ο κόσμος ανταποκρίνεται»

Τόνισε στο Ράδιο Ένα και τον Γιώργο Καρεκλίδη ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. 1937

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο Ράδιο Ένα 102.5 και την εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη έκανε ο Νίκος Τσεκούρας. Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 μίλησε και για τη μεταγραφή του Στεφάνοβιτς, για τον οποίον τόνισε ότι υπάρχει πίστη πως θα κάνει τη διαφορά, αλλά και την προσωπική δήλωση που έκανε σχετικά με την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην οποία πρέπει να συμβάλει και ο κόσμος. Ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε ότι οι διοικούντες αποφάσισαν από την αρχή της σεζόν να αγωνιστούν μόνοι τους από το να ψάχνουν τους μεγάλους επενδυτές και ο κόσμος ανταποκρίθηκε, ενώ το ίδιο πρέπει να κάνει, όπως είπε, και τώρα, για να δείξει την αγάπη του προς την ομάδα. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση δε ζητιανεύει, αλλά ζητά τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά ο κ. Τσεκούρας μίλησε στο Ράδιο Ένα:

Για τη μεταγραφή του Στεφάνοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει με τη μέχρι τώρα πορεία του ότι είναι ένα βήμα από τη Β’ Εθνική. Όταν φτάνουμε σ’ ένα τέτοιο σημείο, ποδοσφαιρικά τα δίνουμε όλα, για να επιτύχουμε τον στόχο, που είναι η άνοδος. Έτσι φέραμε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος περιμένουμε να το αποδείξει αυτό και στο γήπεδο. Αυτό είναι ο καθρέφτης. Εκεί βλέπουμε έναν παίκτη αν μπορεί να παίξει. Εμείς βλέπουμε ότι ο Στεφάνοβιτς είναι ένας παίκτης, που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό Βόλου και θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τον στόχο μας. Οι παραστάσεις του είναι πολλές, έχει παίξει και Europa League και έχει μεγάλο βιογραφικό».

Για το τι ψάχνει ο Ολυμπιακός Β. ακόμη:

«Τα μεταγραφικά τα χειρίζεται ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, ο κ. Μακρής. Απ’ ότι γνωρίζω κοιτάνε ακόμη για έναν δεξιό μπακ κι έναν αμυντικό χαφ, για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο».

Για την ανάγκη χρημάτων που έχει η ομάδα:

«Αυτό ήταν και το νόημα της προσωπικής μου ανακοίνωσης. Εμείς από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε είχαμε πει να πάμε μόνοι μας, για να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι, αντί να ψάχνουμε αυτούς που θα βάλουν τα χιλιάδες ευρώ και στο τέλος εγκαταλείπουν. Έτσι ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός Β. έδωσε πάνω από 700 διαρκείας. Είναι μεγάλο νούμερο, που δεν τον έχουν ούτε μικρομεσαίες ομάδες Α’ Εθνικής. Έχουμε αρκετούς χορηγούς, σ’ αυτούς βασιστήκαμε, ενώ υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν και κάποια χρήματα παραπάνω. Από κει και πέρα προχωράμε και αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Δε ζητιανεύουμε, γιατί πολλοί μας το λένε κι αυτό, ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής. Ο κόσμος λέει ότι αγαπάει την ομάδα, δεν πρέπει να βοηθήσει;»

Για το σχεδιάζει η διοίκηση να κάνει στην κατεύθυνση οικονομικής ενίσχυσης της ποδοσφαιρικής ομάδας:

«Θα κάνουμε μία εκδήλωση, μία συνεστίαση για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος την επόμενη ή τη μεθεπόμενη βδομάδα. Κοιτάμε να βρούμε τον χώρο. Έχουμε και τα μίνι διαρκείας των 40 ευρώ, που μπορεί να πάρει κάποιος, ακόμη κι αν έχει διαρκείας, για να βοηθήσει κι εμάς και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα κάνουμε και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, θα τις δούμε. Πιστεύω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και προχωράμε. Θεωρώ ότι στο τέλος θα τον πετύχουμε τον στόχο μας, γιατί ο κόσμος είναι συσπειρωμένος γύρω από τον Ολυμπιακό. Εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα βοηθήσει και θ’ ανταποκριθεί παρόλες τις δυσκολίες που έχει. Παλεύουμε καθημερινά να κρατήσουμε τον σύλλογο. Στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε οι νικητές».

Για το αν ο ΝΠΣ Βόλος δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Πάγια θέση μας είναι να μην ασχολούμαστε με άλλες ομάδες και να κοιτάμε τη δική μας. Είναι λογικό, όταν η πίτα πρέπει να μοιραστεί σε περισσότερους, να έχουν κι αυτοί τους ανθρώπους που τους ενισχύουν. Κάποιοι απ’ αυτούς ήταν στον Ολυμπιακό Β. και τώρα δεν ενισχύουν τον Ολυμπιακό, αλλά την άλλη ομάδα. Νομίζω όμως και ο Ολυμπιακός και η Νίκη είναι οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης και έχουν τον λαό τους. Σημασία έχει να κάνουμε εμείς δυνατή την ομάδα μας και να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και στην ομάδα που αγαπάει».

Για την άποψη του δημάρχου Βόλου να παίζει ο ΝΠΣ Βόλος στη Σούπερ Λιγκ και οι άλλες ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα:

«Εγώ τι να απαντήσω; Ο καθένας έχει την άποψή του. Κι εγώ θέλω να παίξει στο Europa League. Μπορεί; Εμείς εκφράζουμε τη δική μας άποψη, που είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.