Τσεκούρας στο «Magnesiasports»:«Δεν κατανοώ αυτούς που αντιδρούν στο Μητρώο»

Κακώς δεν γίνονται τα πρωταθλήματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Η Γ’ Εθνική επηρεάζεται άμεσα από τις αποφάσεις της ΕΠΟ, όντας τυπικά ερασιτεχνική κατηγορία, και με το πρωτάθλημά της να εντάσσεται απευθείας στην αρμοδιότητα της Ομοσπονδίας, τότε ισχύει και γι’ αυτό η αναστολή δράσης. Ο Ολυμπιακός Βόλου από την πλευρά του προετοιμάζεται και περιμένει το σύνθημα για σέντρα, αλλά ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι έπρεπε να έχουν όλοι προχωρήσει στην εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο…

«Η έλλειψη προγραμματισμού και οι αναβολές στην έναρξη των πρωταθλημάτων είναι δυστυχώς η κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μας εκπλήσσει» αναφέρει με δήλωσή του στο «Magnesiasports» o πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, και τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του Μητρώου.

«Το Μητρώο είναι στη σωστή κατεύθυνση και δεν κατανοώ αυτούς που αντιδρούν, προβάλλοντας οικονομικά και γραφειοκρατικά εμπόδια. Σύλλογοι που διατηρούν μόνο ποδοσφαιρικό τμήμα και πληρώνουν ποδοσφαιριστές, για να μην κρυβόμαστε, αντιδρούν για να έχουν ένα σωστά εναρμονισμένο καταστατικό, δίνοντας τα 500 ευρώ που χρειάζονται, είναι δύσκολο να καταθέτουν έναν προϋπολογισμό και απολογισμό; Να έχουν τα προβλεπόμενα βιβλία και να κάνουν νόμιμες εκλογές;» υπογραμμίζει και συμπληρώνει: «Δύο χρόνια γνωρίζανε ότι πρέπει να ενταχθούν στο Μητρώο και όλο παράταση στην παράταση. Με την τροπολογία της ΓΓΑ, όσοι έχουν καταθέσει αίτηση ένταξης στο Μητρώο μπορούσαν ν’ αγωνιστούν και κακώς δεν γίνονται τα πρωταθλήματα».

Πάντως, ο κ. Τσεκούρας αναφέρεται και στην κόντρα της Ομοσπονδίας με το υφυπουργείο και δηλώνει καταληκτικά ότι: «Η αντιπαλότητα μεταξύ της ΕΠΟ και της ΓΓΑ κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχισεί αυτό θα είναι καταστροφικό για όλους. Δεν ξέρω τελικά αν αξίζει να αφιερώνεις και ν’ ασχολείσαι με αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.