Τσεκούρας στο «Magnesiasports»: «Δεν θα άφηνα τον Ολυμπιακό Βόλου να πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου»

Το σχόλιό του για τη διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Στάθη Ρόκα για την προεδρία του Ερασιτέχνη

Ο Νίκος Τσεκούρας θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Ολυμπιακού Βόλου, και όπως τόνισε στο «Magnesiasports», έχοντας ενημέρωση ότι δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα, αποφάσισε να μην αφήσει τον σύλλογο να καταλήξει στο πρωτοδικείο.
Συγκεκριμένα ανέφερε αρχικά: «Όπως είχα δηλώσει στην τελευταία Γ.Σ., θεωρώντας ότι η παρουσία μου στο Δ.Σ. είναι μία φθηνή δικαιολογία για όσους θέλουν να εμπλακούν με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν το κάνουν, εάν πραγματικά σχηματιστεί ένα διοικητικό συμβούλιο που θα είναι όπως πρέπει για την ιστορία και το όνομα της ομάδας, θα έχουν την απουσία μου και θ’ απέχω.

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχε παρουσιαστεί κανείς για τη θέση του προέδρου, όπως ενημερώθηκα από την Εφορευτική Επιτροπή. Δόθηκε η παράταση για τις υποψηφιότητες και δεν θέλω στα χέρια μου ο Ολυμπιακός Βόλου να πάει Πρωτοδικείο. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μικρή ομάδα, για να πάει στο Πρωτοδικείο. Αποφάσισα να βάλω για μία ακόμη τριετία μήπως μπορέσει να σχηματιστεί κάτι δίπλα μας και σιγά σιγά να γίνει η μετάβαση σε κάποιο άλλο Δ.Σ. Αυτή ήταν η απόφαση. Το σκέφτηκα καλά το Σαββατοκύριακο και το έκανα».

Τελικά φαίνεται ότι προκύπτει και υποψηφιότητα του Στάθη Ρόκα ωστόσο, με τον κο Τσεκούρα να σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάντα δημοκρατικό σωματείο. «Απ’ ότι ενημερώθηκα ο κ. Ρόκας εξέφρασε τη θέληση να είναι υποψήφιος τηλεφωνικά. Αποδεικνύεται αυτό που χρόνια φωνάζουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένα καθαρά δημοκρατικό σωματείο και δίνει ευκαιρία σε όλους. Η χαρά μου η μεγάλη θα ήταν να υπήρχε και τρίτος υποψήφιος. Κάθε αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Τα μέλη θα επιλέξουν και αποφασίζουν. Εγώ μία ψήφο έχω, όπως και ο Στάθης Ρόκας. Αν τα μέλη αποφασίσουν ότι θα ψηφίσουν Στάθη Ρόκα που την αξία του και την προσφορά του δεν μπορώ να την αμφισβητήσω, εδώ είμαστε. Θα ευχαριστήσουμε όλους, θα αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και θα προχωρήσουμε πάλι μαζί» σχολίασε σχετικά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.