Τσεκούρας στο «Magnesiasports»: «Πώς μπορούμε να μιλάμε για υποθετικά σενάρια;»

Περί συγχώνευσης ΝΠΣ-Ολυμπιακού Βόλου

Από τη στιγμή που διάφορες ιστοσελίδες έκαναν λόγο για σενάριο συγχώνευσης Ολυμπιακού Βόλου-ΝΠΣ Βόλος, οι συζητήσεις «φούντωσαν» και οι αντιδράσεις καταγράφονται. Ωστόσο τόσο η πλευρά της ΠΑΕ όσο και αυτή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου τονίζουν ότι πρόκειται για ένα σενάριο που κανείς δεν γνωρίζει κάτι.

Το συγκεκριμένο σενάριο έχει ως βάση την πώληση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανείς τίποτε, όπως αναφέρουν οι πλευρές της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και του Ερασιτέχνη.  «Μιλάμε για υποθετικά σενάρια χωρίς να έρθει κάτι; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εμείς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση ούτε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ούτε από κανέναν ενδιαφερόμενο» τόνισε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας στο «Magnesiasports».

Για το από που και πώς πηγάζουν αυτά τα σενάρια, ο κ. Τσεκούρας δηλώνει επίσης άγνοια, ωστόσο σημειώνει ότι εάν και εφόσον (κάτι που ο ίδιος αποκλείει) έρθει κάτι στο προσκήνιο, θα υπάρξει και η αρμόδια τοποθέτηση. «Εδώ υπάρχουν διαδικασίες, υπάρχει γενική συνέλευση, υπάρχουν μέλη στον Ολυμπιακό Βόλου. Ας έρθει, αν έρθει, κάτι πρώτα. Αν προκύψει θέμα θα δούμε τι θέμα είναι και ποιοι θα είναι. Εμείς δεν μιλάμε με υποθετικά σενάρια και κοιτάμε πάντα την πραγματικότητα. Εμείς έχουμε ως διοίκηση δεσμευθεί και εγγυηθεί τη συνέχιση του ονόματος, του σήματος και των χρωμάτων του Ολυμπιακού Βόλου, από τη στιγμή που εκλεχθήκαμε και όσο είμαστε διοίκηση» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Όσον αφορά τη συνάντηση ΠΑΕ-Ερασιτέχνη την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Τσεκούρας ανέφερε ότι  η θεματολογία της συζήτησης έχει να κάνει με την επόμενη χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου και όχι για σενάρια περί συγχωνεύσεων κτλ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.