Τσιμπανάκος: «Αρχίζει να γίνεται δύσκολη η έναρξη της FL»

Διαψεύδοντας σενάρια περί εμπλοκής του στη Δόξα Δράμας

Σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που μίλησε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν γενικότερα το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα στο διαδικτυακό «Tsipas Radio», o Ευριπίδης Τσιμπανάκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι μπορεί ο σύλλογος να θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά με τα κρούσματα να αυξάνονται αρχίζει να θεωρεί δύσκολο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. «Βέβαια, το πρωτάθλημα και η τύχη του βρίσκεται στα χέρια των λοιμωξιολόγων» σημείωσε μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι η Διοργανώτρια θέλει και προσπαθεί να επανέλθει η δράση. «Εμείς είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε γιατί μας ταλανίζει αυτό και προσωπικά και όσους διοικούν τις ομάδες. Είναι δύσκολο γιατί πληρώνουν και δεν υπάρχουν έσοδα».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τη Δόξα Δράμας, καθώς ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ρωτήθηκε αν έχει αναπτύξει διοικητικές σχέσεις με την μακεδονική ομάδα, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά. Αναφερόμενος στους δανεισμούς Μπαράνκο και Ντα Κάμπο ανέφερε: «Εμείς αυτές τις κινήσεις τις κάνουμε επειδή τα παιδιά θέλουν ν’ αγωνιστούν και έχουν πέντε μήνες απραξίας. Υπήρχαν οι ομάδες που θέλανε τους ποδοσφαιριστές και τους δώσαμε δανεικούς και μέχρι εκεί».

Ακούστε τις δηλώσεις του Ευριπίδη Τσιμπανάκου:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.