Τσώλης: «Έχουμε δύσκολη συνέχεια-Απαιτείται προσοχή»

Ενώ η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας

Mε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής για τη Νίκη Βόλου, καθώς βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας ένα ροζ φύλλο αγώνα περισσότερο από τον συνδιεκδικητή για το πρωτάθλημα Αίολο Τρικάλων. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή, με τους «κυανόλευκους» ν’ αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Αναγέννηση Καρδίτσας, που κρίνεται ως ένας έμπειρος και δύσκολος αντίπαλος.

«Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε το στραβοπάτημα του Αιόλου μέσα στην Αριδαία, οπότε αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τον καλό πρώτο γύρο που κάναμε μας έδωσε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης» είναι το σχόλιο που κάνει στο «Magnesiasports» για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο εμβληματικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τσώλης, που προετοιμάζεται και αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του για τον αγώνα της Κυριακής.

«Χάσαμε βέβαια μέσα στην έδρα μας από τον Αίολο Τρικάλων, αλλά περάσαμε από δύσκολες έδρες, όπως είναι οι Τιτάνες Παλαμά, η Μελίκη που κέρδισε και τον Αίολο και που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Αλλά έχουμε μπροστά μας στον δεύτερο γύρο όλα τα ντέρμπι με τους συνδιεκδικητές του τίτλου στις έδρες τους. Αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ για να διεκδικήσουμε την επίτευξη των στόχων μας» συμπληρώνει παράλληλα ο Παναγιώτης Τσώλης, συνδέοντας τον πρώτο γύρο με το τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Τριάδα… επικίνδυνων αποστολών

Πρώτο εμπόδιο για τον δεύτερο γύρο λοιπόν για τη Νίκη Βόλου είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας. «Έχουμε μία δύσκολη τριάδα μπροστά μας. Μία τετράδα ουσιαστικά, εξαιρώντας από εκεί και πέρα τον Φαίακα Κέρκυρας που τον έχουμε μέσα στην έδρα μας. Υποδεχόμαστε την Αναγέννηση, θα παίξουμε εκτός έδρας με τον Αίολο Τρικάλων, ακολουθεί ο Φαίακας και πηγαίνουμε στα Ιωάννινα για το παιχνίδι με τον ΣΚ» υπογραμμίζει ο Τσώλης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την προσοχή που πρέπει να δείξει το «κυανόλευκο» σύνολο σ’ αυτές τις δύσκολες αποστολές.

Ειδικά για την αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση την Κυριακή συμπληρώνει: «Είναι μία έμπειρη ομάδα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος. Προέρχεται από δύο νίκες και αυτό λέει αρκετά πράγματα. Αλλά επαναλαμβάνω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η ζημιά». Δεν ξεχνά παράλληλα να επισημάνει την ανάγκη στήριξης του κόσμου σε κάθε παιχνίδι…

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τη Νίκη Βόλου, με τον Γιώργο Κοσμάτο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.