Β’ ΕΠΣΘ: Αποτελέσματα και σκόρερ στη 2η αγωνιστική

Με τη δεύτερη αγωνιστική συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή η Β’ ΕΠΣΘ, με τον Άνθιμο Γαζή να ξεκινά τη δράση, επικρατώντας με το ευρύ 6-1 σε βάρος του Απόλλωνα Καναλίων.

Το 1-0 έγινε στο 30ο… δευτερόλεπτο όταν ο Κατσαρός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα που βγήκε για να κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Ωστόσο το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 45’ όταν ο Κίτσας με πλασέ εντός περιοχής σκόραρε για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 63’ ο Αργύρης Δημόπουλος κινήθηκε από δεξιά και με σουτ έκανε το 3-0, ενώ στο 68’ ο Βούλγαρης με σουτ έκανε το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 80’ με σουτ του Βασιλείου, ενώ ο Κίτσας στο 87’ με εκτέλεση κόρνερ(!) έκανε το σκορ 5-1. Τέλος, ο Καράι με σουτ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Με 4-1 επικράτησε η Ένωση Λεχωνίων Νηλέας σε βάρος της Χλόης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβαρά, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Γκογκινούδης στο 16’ έκανε το 2-0. Η Χλόη μείωσε σε 2-1 στο 40′ ο Γεροβασίλης μετά από ριμπάουντ από σουτ του Τριχόπουλου, ενώ στο 62’ ο Γκογκινούδης μετά από ασίστ του Αράπογλου έκανε το 3-1 με πλασέ και μετά από πάσα του, ο Μακρής έκανε το 4-1 στο 75’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χλόη αγωνίστηκε από το 15′ και μετά με 10 παίκτες, καθώς ο Μαυρογόνατος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Πανιώνιος-Ιάσων Ά.Μ. 0-2
“Πύρρειος” νίκη σημείωσε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς κόντρα στον Πανιώνιο, στο Βασδέκειο, μιας και το παιχνίδι στιγματίστηκε από τους τραυματισμούς δύο παικτών του Ιάσονα. Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Παναγιωτίδης, πιθανότατα από χτύπημα αντιπάλου, υπέστη τριπλό κάταγμα ζυγωματικού, όπως σημειώνουν στο magnesiasports οι άνθρωποι της ομάδας της Άλλης Μεριάς, οι οποίοι τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, αύριο θα μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να εξεταστεί από χειρουργό και να αποφασίσει ο ίδιος εάν θα χρειαστεί χειρουργείο. Η φάση αυτή σημειώθηκε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 75ο λεπτό, ο Σπύρος Κοτσαλής αποχώρησε με σφοδρούς πόνους στο γόνατο και μετέβη κι αυτός στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, προκειμένου να γίνει η σωστή διάγνωση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταφόπουλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 ο ίδιος με ωραία ατομική προσπάθεια στο 80ο λεπτό.
Όλοι εμείς στο magnesiasport ευχόμαστε ολόψυχα και στους δύο παίκτες ταχεία ανάρρωση και περαστικά.

 

Ν.Α. Νίκης-Πηλέας 1-1
Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ν.Α. Νίκης και Πηλέας. Ο Μπουρνάκης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει ο Μπαρμπαγεωργόπουλος για τους φιλοξενούμενους στο 55′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

Κένταυρος-Μικροθήβες 3-0
Καλύτερος ο Κένταυρος από τις Μικροθήβεςμ επικράτησαν με 3-0 των Μικροθηβών. Στο 16΄ο Μπογδανίδης, άνοιξε το σκορ, ενώ με τον Γώγο στο 43’, έκαναν το 2-0. Στην επανάληψη ο Μπογδανίδης με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπογδανίδης, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό, μιας και έχει σημειώσει τέσσερα ακόμα τέρματα με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ, όσα χρόνια βρίσκεται στα γήπεδα των τοπικών κατηγοριών. Οι Μικροθήβες έπαιζαν με δέκα παίκτες από το ημίωρο λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους, Φώτη Καραγιώργου.
Ο αγώνας άρχισε με ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του άτυχου Δημήτρη Κουτλάγκα, παλαίμαχου παίκτη του Κενταύρου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από πολύμηνη νοσηλεία, μετά από ατύχημα που είχε με δίκυκλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.