Βαθμός για τον Θησέα Αγριάς (1-1) στην έδρα του ΑΟ Υπάτου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με τον Λευτέρη Καλογήρου να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, ο Θησέας ήθελε με αλλαγμένη ψυχολογία το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον φιλόδοξο φέτος ΑΟ Υπάτου, με το τελικό 1-1 να θεωρείται σχετικά καλό αποτέλεσμα για το σύνολο της Αγριάς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πάντως που προηγήθηκαν στο σκορ, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Καράι με προβολή νίκησε τον Κουτσιρίμπα για το 1-0. Ωστόσο η αντίδραση του Θησέα ήταν σχεδον άμεση, με τον Τσιανάκα να κάνει το σουτ εντός περιοχής, τον Διαμαντή να απομακρύνει και τον επερχόμενο Δουλά με κεφαλιά να ισοφαρίζει για την ομάδα του σε 1-1.

Οι ευκαιρίες δεν έλειψαν εκατέρωθεν, με τον Θησέα Αγριάς να αντέχει απέναντι στις επιθετικές διαθέσεις του ΑΟ Υπάτου, ενώ είχε και αυτός ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

ΑΟ Υπάτου (Τζαναβάρας): Διαμαντής, Ευθυμίου, Κορομηλάς, Σπηλιώτης (80′ Σπανός), Καλόφωνος (59′ Νικηφορόπουλος), Ζυγκερίδης, Παπαδόπουλος, Καράι, Τσουβαλτσίδης (36′ Μακροστέργιος), Πέντα, Χατζηδημητρίου.

Θησέας Αγριάς (Οικονόμου-Φούτρης): Κουτσιρίμπας, Ζαχαράκης (59′ Κοτζαθανάσης), Σιώμος (77′ Ζάχος), Τσιανάκας, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Βουρδάκης, Βαν Ντε Γουΐχε, Ρακής, Χατζησταμάτης, Δουλάς (72′ Λίτσος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.