Βάθος στο ρόστερ με απόκτηση Καναβού και ανανέωση Μπέικου

Ο Θανάσης Καναβός με τον Ειδικό Γραμματέα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου Πολυχρόνη Ζάχο και ο Νίκος Μπέικος με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Διοίκησης, Κυριάκο Κυριακόπουλο
Ο Ολυμπιακός Βόλου ενισχύεται και με εξελίξιμους παίκτες

Ο Ολυμπιακός Βόλου δημιουργεί βάθος στο ρόστερ του με νέους και εξελίξιμους παίκτες και σ’ αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ Θανάση Καναβού και την ανανέωση του 20χρονου επιθετικού Θανάση Μπέικου. Ο Καναβός έχει συνολικά 19 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Ρήγα Φεραίο και 19 ματς με 4 γκολ με τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Ο Μπέικος αγωνίστηκε 6 φορές στη Γ’ Εθνική με τον Πύρασο στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015-16, πετυχαίνοντας ένα γκολ, και μία φορά με τον Ολυμπιακό Βόλου για 24 λεπτά ως αλλαγή στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Γ.Σ. Αλμυρού την 1/4/2018. Η ανακοίνωση:

“Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ του  Ολυμπιακού Βόλου και με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, αφού η ομάδα μας πρέπει να βλέπει και το μέλλον και έτσι προχώρησε στην απόκτηση του μέσου Θανάση Καναβού, ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον επιθετικό Νίκο Μπέικο.

Ο 21χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής Θανάσης Καναβός είναι φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Την περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου στη Γ’ Εθνική έχοντας 16 συμμετοχές. Την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με τον Ρήγα Φεραίο στον πρώτο γύρο καταγράφοντας 3 συμμετοχές και τον Δεκέμβριο μεταγράφηκε στον Διαγόρα  Στεφανοβικείου, όπου πρωταγωνίστησε με 19 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Νίκος Μπέικος γεννήθηκε στις 24/09/1998 αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και τη χρονιά που οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν από τη Β’ Εθνική έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.  Ακολούθησε ο Πύρασος, ο Σαρακηνός, η Κ20 της ΑΕΛ , ενώ και την περσινή χρονιά ήταν μέλος της ομάδας σημειώνοντας παρουσίες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.