Βελιτζέλος: Ψυχολογικό το πρόβλημα, αλλά το ρόστερ είναι ποιοτικό

Για πρόβλημα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα έκανε λόγο σε δήλωση που έκανε στο Magnesiasports ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Βελιτζέλος, γι’ αυτό και τονίζει πως πρέπει οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους, αφού το ρόστερ είναι ποιοτικό, κάτι που περίμενε. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ένας από τους λόγους που ήρθα, είναι και ότι περίμενα πως θα βρω μία καλή ομάδα λόγω της καλής δουλειάς από τον προηγούμενο προπονητή και λόγω του ποιοτικού ρόστερ. Πιστεύω ότι είναι ένα σύνολο παιδιών που έχουν αδικήσει τον εαυτό τους. Υπάρχει ένας ξεκάθαρος στόχος στον Αλμυρό.

Το πρόβλημα θεωρώ ότι είναι στον ψυχολογικό τομέα, όμως πρέπει να μπει μία γραμμή, ώστε να υπάρξει μια επανεκκίνηση, για να βρει η ομάδα τα πατήματά της και να βρεθεί στη θέση που της αξίζει. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους και να αποδώσουν αυτά που πρέπει, γιατί χάρη δε θα μας κάνει κανένας. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα ταχύρυθμα και από μένα προς τους παίκτες και απ’ αυτούς προς εμένα. Τις πρώτες μέρες θα έχω μία επαφή μαζί τους  και κατ’ ιδίαν και με το σύνολο, ώστε να σχηματίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εικόνα.

Είχα συνεργαστεί με Ναουμίδη, Βέργο, Σταυράκη, Αλεξανδρή, Ματθαίου, τον Αναστασίου τον ξέρω, άλλους τους γνωρίζω από αντιπάλους, όπως τον Καρρά και τον Στουρνάρα, ξέρω και τον Κοντοβά. Είναι ρόστερ, που θα μου πάρει κάποιο χρόνο να γνωρίσω κάποια παιδιά, για τα οποία δεν είχα εικόνα προσωπική εικόνα, αλλά σίγουρα δε μου είναι ένα τελείως άγνωστο ρόστερ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.