Βελιτζέλος: “Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας το ματς με Θησέα”

Τη σημαντικότητα της αναμέτρησης κόντρα στον Θησέα βαθμολογικά, αλλά με βάση το γεγονός ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, υπογράμμισε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Βελιτζέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Θησέα:

“Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Νομού, οι οποίες τυγχάνει να είναι και βαθμολογικά πολύ κοντά. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, με τη διαφορά έξι βαθμών της ζώνης του υποβιβασμού με την πέμπτη θέση, δίνουν τεράστια βαθμολογική σημασία στο παιχνίδι. Ο Θησέας έχει κάνει μία αξιοπρόσεκτη πορεία, ειδικά στην έδρα του είναι δυσκολοκατάβλητος, έχει πολύ καλή συγκομιδή, έχει μάθει να εκμεταλλεύεται την έδρα του και καλά κάνει. Σίγουρα, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς”.

Για το αν πιστεύει ότι σε ένα τέτοιο ντέρμπι το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία:

“Αυτή είναι η εύκολη σκέψη, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο λόγω γηπεδικών συνθηκών θα δημιουργηθούν εκατέρωθεν φάσεις, οπότε δεν είναι απόλυτη η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, θα δημιουργηθούν φάσεις, ο πιο ικανός, ο πιο τυχερός κι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τις δικές του περιπτώσεις για γκολ, θα κερδίσει το παιχνίδι”.

Για τον αγωνιστικό στόχο του ΓΣΑ κι αν θα επιτευχθεί:

“Εννοείται ότι στόχος μας είναι η παραμονή. Μπορεί η ομάδα να ξεκίνησε λίγο διαφορετικά και με βάση την περσινή χρονιά, αλλά όταν φτάνεις να έχεις δύο ή τρεις πόντους διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν μη τι άλλο, ο στόχος επανατοποθετείται, ώστε να μη χάσεις τα πάντα. Πιστεύω ότι με πολλή προσπάθεια και προσήλωση θα επιτευχθεί ο στόχος και θα έχουμε ένα τελείωμα στο πρωτάθλημα που θα αξίζει στην ομάδα”.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων για την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ.Α., ενόψει Κυριακής, είναι ο Δημηνάς, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στον γλουτιαίο, σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας, με αποτέλεσμα να μη γυμναστεί καθόλου το τελευταίο πενθήμερο και να τεθεί εκτός μάχης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.