Βενέτης: Δε θεωρώ ότι αυτές οι ζημιές έγιναν από Νικιώτες φιλάθλους

Μέχρι το βράδυ θα αποκατασταθούν οι ζημιές στο Πανθεσσαλικό

Στο Blue Heart και στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Νίκης Βόλου, κ. Βασίλης Βενέτης, αναφορικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου.

Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου αυτή τη στιγμή δίνουν έναν αγώνα δρόμου, για να αποκατασταθούν αυτές τις ζημιές και ο κ. Βενέτης τόνισε πως «Ενός κακού μύρια έπονται. Δε μας έφτανε η πίκρα που πήραμε από το αποτέλεσμα του αγώνα, είχαμε και τη διόγκωση ενός θέματος όσον αφορά τις ζημιές στο στάδιο. Εμείς το Πανθεσσαλικό το νιώθουμε σπίτι μας, έγιναν αρκετές ζημιές, τις οποίες κοιτάμε να αποκαταστήσουμε άμεσα.
Έγινε καταγραφή των ζημιών, παραγγέλθηκε ότι ήταν σπασμένο, προέτρεξαν αρκετοί Νικιώτες, αυτοβούλως, έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε ζημιές που έγιναν από κάποια άτομα, τα οποία παρεισέφρησαν στον μεγάλο όγκο των φιλάθλων της Νίκης και έκαναν τις ζημιές αυτές. Σήμερα η εικόνα είναι άλλη, έχουν αποκατασταθεί οι τουαλέτες, θεωρώ ότι μέχρι το βράδυ ή αύριο το πρωί θα έχουμε ολοκληρώσει όλη την επισκευή του σταδίου. Το στάδιο το πονάμε πιο πολύ από όλους. Είναι το σπίτι μας και δεν μπορούμε να κάνουμε φθορές σε αυτό».

Ο αντιπρόεδρος ανέφερε ότι περιμένει να έρθει στα χέρια του η έκθεση της Αστυνομίας, έτσι ώστε να γίνει γνώστης το τι αναφέρει για τα επεισόδια. «Δε γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί το θέμα, θεωρώ ότι η έκθεση του φύλλου αγώνα και η έκθεση παρατηρητή ήταν λευκή δεν ξέρω πως μπορεί να προκύψει κάτι. ‘Ό,τι και αν είναι έχουμε τον νου μας να το παρακολουθήσουμε. Δε γνωρίζουμε για την έκθεση της αστυνομίας που ζητήσαμε να μας την κοινοποιήσουν. Για να δούμε τι έγραψε όσον αφορά τα επεισόδια».

Ο κ. Βενέτης υποστήριξε πως “δε θεωρώ ότι αυτές οι ζημιές αφορούν Νικιώτες φιλάθλους. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι που ακολουθούν την ομάδα να κάνουν τέτοιες ζημιές. Εμείς συλλέγουμε ό,τι φωτογραφικό υλικό και πληροφορία υπάρχει, προσπαθούμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.