Βεργέτης: «Δεν είναι κατάλληλες οι καταστάσεις για ομαδικές προπονήσεις»!

Δεν έχουν αφήσει… ήσυχο τον προπονητή της Νίκης Βόλου Στάικο Βεργέτη οι ραδιοφωνικοί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού όλο κάτι προκύπτει για τον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και ως πρώτος προπονητής, και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά να ρωτηθεί για τον Μπαράλες, που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη.

Είχαν προηγηθεί οι οχλήσεις για την άποψή του όσον αφορά τον Τάσο Δουβίκα μπροστά στη διαφαινόμενη μεταγραφή του παίκτη από τον ΝΠΣ Βόλος στον ΠΑΟΚ, αλλά και η πρόσκλησή του στην pre game εκπομπή της NOVA για το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Πειραιώς. Όσον αφορά τον Μπαράλες, ο Στάικος Βεργέτης μίλησε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης που εξειδεικεύεται στο ρεπορτάζ του Άρη (Υellow Radio).

Τουλάχιστον οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν την… ευαισθησία να ρωτούν τον Στάικο Βεργέτη και για την κατάσταση στη Νίκη και τα πρωταθλήματα κάτω από τη Super League, με τον προπονητή των «κυανόλευκων» να στέκεται στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να τονίζει ότι η επαγγελματική αδράνεια δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά ελπίζει ότι θα περάσει κι αυτό.

«Σαν επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, που ζούμε όλοι από αυτό έχουμε πληγεί και το ποδόσφαιρο περνάει μία φάση δύσκολη αλλά προέχει η δημόσια Υγεία. Όσο τα κρούσματα είναι υψηλά είναι κάπου και άτοπο να μιλάμε για ποδόσφαιρο, και πρέπει πρώτα να βελτιωθεί η κατάσταση αισθητά» τόνισε ο προπονητής της Νίκης, για να υπογραμμίσει ότι θεωρεί πως δεν είναι κατάλληλες οι καταστάσεις για να μπουν οι παίκτες σε ομαδικές προπονήσεις!

Όσον αφορά την ομάδα του Άρη, ο Στάικος Βεργέτης σχολίασε ότι φαίνεται να έχει γίνει από το καλοκαίρι προσεκτική διάρθρωση του ρόστερ με έμπειρους και καλούς παίκτες καθώς και ότι είναι δίκαια δεύτερος αλλά και ότι εξαρτάται από αυτόν αν θα μείνει εκεί και αν θα μείνουν οι παίκτες ομάδα. Για τον Μπαράλες είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να δώσει πολλά γκολ, έχοντας μάλιστα κεφαλιά σαν σουτ!

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.