Βεργέτης διετίας στη Νίκη Βόλου!

«Νιώθω τιμή και περηφάνια που υπήρξα και θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας» τονίζει ο προπονητής

Με την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε η αντίστροφη μέτρηση την οποία είχε ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες! Μάλιστα, η ανανέωση της συνεργασίας η οποία ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, είναι για τα επόμενα δύο χρόνια!

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον προπονητή, Στάικο Βεργέτη. Ο τεχνικός από την Αρκαδία κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, και προσέφερε σημαντικά στην αγωνιστική «αντεπίθεσή» της, στο περσινό πρωτάθλημα της Football League. Ευχόμαστε στον κ. Βεργέτη ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι».

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και ανακοινώσεις του προπονητή της ομάδας, που τονίζει τα εξής: «Νιώθω τιμή και περηφάνια που υπήρξα και θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες της Νίκης Βόλου για την εμπιστοσύνη τους, τους ανθρώπους που συνεργάζομαι καθημερινά σε αυτόν τον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές μου και, πάνω απ’ όλα, τον κόσμο για την υποστήριξη και την αποδοχή που μου δείχνει συνεχώς».

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Νίκη έδωσε και βίντεο στη δημοσιότητα όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.