Βεργέτης: Με την ίδια νηφαλιότητα και ηρεμία, παρόλο που είναι ιδιαίτερο ματς

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2, 15:00), στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, τόνισε χαρακτηριστικά ότι οφείλει να έχει την ίδια νηφαλιότητα και ηρεμία με τα υπόλοιπα παιχνίδια και να μην παρεκκλίνει απ’ αυτό, επειδή η ομάδα του δίνει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη:

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας για το ντέρμπι της πόλης. Διακρίνω, από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μεγάλο πάθος και θέληση να παίξουν σ’ αυτό το ματς και να βοηθήσουν την ομάδα να επιτύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δόξα Τω Θεώ, η “φαρέτρα” μας είναι πιο γεμάτη από άλλες φορές, με όπλα χρήσιμα και με παίκτες που θα κληθούν να είναι στο αρχικό σχήμα και με αυτούς που θα καθίσουν στον πάγκο. Ευελπιστούμε, αν υλοποιηθεί το πλάνο αγώνα που έχουμε φτιάξει σε έναν υψηλό βαθμό, να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ντέρμπι που έζησα, στον πρώτο γύρο, περνούσα τις πρώτες μου μέρες στην πόλη. Τώρα, έχοντας ζήσει εδώ 3,5 μήνες, έχω αντιληφθεί ακόμα καλύτερα την κατάσταση. Εγώ, όμως, έχω το εξής σκεπτικό: Δεν πρέπει επ’ ουδενί να βγει από τα βασικά μου καθήκοντα, όσον αφορά τη διαχείριση του αγώνα, ο προσανατολισμός μου, η νηφαλιότητα, η διαύγεια που πρέπει να με διακρίνει. Δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από αυτό, επειδή είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαι το ίδιο προσηλωμένος και συγκεντρωμένος, ώστε να έχω τη φώτιση να κρίνω και να αποφασίσω σωστά την ώρα του αγώνα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.