Βλέπει και τη νέα χρονιά η Νίκη Βόλου-Παιχνίδι ξανά στην 26η ημέρα της SL2

Τα δεδομένα για την αγωνιστική των εκλογών! 

Όντας ήδη 18 βαθμούς πίσω από την κορυφή, και ήδη 8 από τη δεύτερη θέση, το να μιλά κανείς για άνοδο στη Νίκη Βόλου αυτήν τη στιγμή μοιάζει υπερβολή. Αλλά το να μιλά κανείς και για την επόμενη ημέρα, λαμβάνοντας ως βασικό δεδομένο την παραμονή Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει ήδη μία καλή βάση…

Η Νίκη Βόλου είχε ρεπό την 23η αγωνιστική και ετοιμάζεται να πάρει το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Λάρισας για την 24η ημέρα στα χαρτιά, μιας και η λαρισαϊκή ομάδα, ως γνωστόν έχει αποχωρήσει, ενώ το κέρδος είναι διπλό, αφού η Νίκη θα εκτίσει τη μία από τις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που έχει ως τιμωρία. Οπότε παιχνίδι τώρα για τη Νίκη Βόλου προκύπτει για την 26η αγωνιστική στην έδρα του Θεσπρωτού.

Ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι, μιας και η 26η αγωνιστική πέφτει πάνω στις κοινοβουλευτικές εκλογές (Κυριακή 21 Μαΐου), γίνεται προσπάθεια από τη Λίγκα οι αγώνες της να διεξαχθούν Παρασκευή 19 ή Δευτέρα 22 Μαΐου, και είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, για να μην προκύψει κι άλλη εμβόλιμη αγωνιστική. Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου αποκλείεται να έχουμε δράση, αφού λόγω εκλογών δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες δυνάμεις.

Έτσι, η Νίκη παίρνει ανάσες και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τη διοίκηση και τους συνεργάτες του σχεδιάζουν και κάνουν πλάνα και για τη νέα χρονιά, με φόντο το υπάρχον ρόστερ και τις πιθανές προσθήκες που μπορεί να γίνουν σ’ αυτό.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.