Βόκολος: «Ευχαριστώ τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την κατανόησή του»

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λεωνίδα Βόκολο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, με τον 49χρονο τεχνικό να κάνει σήμερα, Τετάρτη, την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Ελληνας τεχνικός, επιστρέφει στην Πανιώνια Οικογένεια, από διαφορετικό πόστο πλέον, αυτό του προπονητή. Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί μέλος της “χρυσής” ομάδας του 1998 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και μάλιστα ήταν αρχηγός της.
Το πρωί της Τετάρτης, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Πανιωνίου, καθώς ήταν αυτός που έκανε την προπόνηση. Νωρίτερα ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκος Ζαμάνης, είχε παρουσιάσει τον Λεωνίδα Βόκολο στους παίκτες της ομάδας, κάνοντας αναφορά στην πορεία του ως ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τις τάξεις του συλλόγου, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που είχε στην καριέρα του, τόσο με την κατάκτηση του κυπέλλου του 1998, όσο και μετέπειτα με τις συμμετοχές του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και με την Εθνική ομάδα. Επίσης στάθηκε στην προπονητική του θητεία, τόσο στις μικρές Εθνικές ομάδες, όσο και ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και στο εξωτερικό με τη Σπάρτα Πράγας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, το Νίκο Ζαμάνη για την πολύ μεγάλη ευκαιρία μου δίνεται. Όταν μια ομάδα που έχεις υπηρετήσει 18 και πλέον χρόνια σου ζητάει τη βοήθειά της και σου ζητάει να είσαι κοντά της, τότε η απάντηση είναι μόνο «ναι». Εύχομαι πραγματικά, όλοι μαζί, γιατί στη δική μου φιλοσοφία το «εμείς» είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια ομάδα και είναι αυτό που άλλωστε έχει φέρει επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, να πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι όσες ελπίδες μας έχουν μείνει, μέσα από τη δουλειά μας, με πρώτο εμένα, θα τις διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, κοιτώντας κάθε εβδομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου και τον μεγαλομέτοχο κ. Τσιμπανάκο για την κατανόηση του και την τήρηση του όρου που είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής».

Συνεργάτες του Λεωνίδια Βόκολου θα είναι ο Νίκος Ισσαρης ως βοηθός του (όπως ήταν και στον Ολυμπιακό Βόλου) και ο Θάνος Κιούπκιοκλης ως αναλυτής της πρώτης ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.