Βολικάκης: «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες σας χρειαζόμαστε περισσότερο»

Στις 5 Αυγούστου η μάχη του Βολιώτη πρωταθλητή στο όμνιουμ

Οι μέρες περνάνε, οπότε πλησιάζει και η 5η Αυγούστου όταν και ο Χρήστος Βολικάκης θα ριχθεί στη μάχη της διεκδίκησης μεταλλίων στο όμνιουμ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα από το Τόκιο όπου βρίσκεται, τόσο για τη δική του μάχη, όσο και για το τι χρειάζεται ν’ ακολουθήσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας ότι αφού σβήσουν τα φώτα η ανάγκη για στήριξη είναι μεγαλύτερη.

«Κάπως έτσι ξεκινήσαμε αυτό το υπέροχο άθλημα της ποδηλασίας, πήραμε τον δρόμο του Αθλητισμού και στη συνέχεια του Πρωταθλητισμού» αναφέρει σε δημοσίευσή του ο Βολιώτης πρωταθλητής, κάνοντας λόγο στη συνέχεια για έναν πολύ δύσκολο δρόμο αλλά και πολύ ξεχωριστό. «Νιώσαμε χαρές νίκες, ήττες, δάκρυα, μοναδικές στιγμές που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που καθημερινά μου δείχνετε την αγάπη σας. 5 Αυγούστου ξεκινάω την δικιά μου μάχη και με την βοήθεια του Θεού  ελπίζω να σας κάνω όλους  περήφανους» σημειώνει επίσης.

Ωστόσο, ο Χρήστος Βολικάκης προβληματίζεται και για το… μετά, για το τι ακολουθεί αφού σβήσουν οι προβολείς στο στάδιο. «Αφήνω αυτό για το τέλος… Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και σε αυτούς που φέρανε μετάλλια αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που έδωσαν τη δική τους μάχη. Είστε όλοι νικητές! Αγκαλιάστε τους Έλληνες αθλητές γιατί αγωνίζονται καθημερινά και έχουν ξεπεράσει πάρα πολλά εμπόδια και δυσκολίες για να φτάσουν ως εδώ. Στις χαρές είναι όλοι κοντά σου, στα δύσκολα όμως καταλαβαίνεις ποιος είναι μαζί σου , όταν σβήσουν τα φώτα των Ολυμπιακών Αγώνων θα σας χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.