Βοσνιάδης: «Ανακούφιση που η Νίκη δεν χάθηκε από τον χάρτη»

Παρακολουθώντας τον αγώνα ανάμεσα σε Διαγόρα και Ποσειδώνα στο Στεφανοβίκειο

Στο Στεφανοβίκειο όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Διαγόρα Στεφανοβικείου και Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, συναντώντας στη συνέχεια φίλους και γνωστούς και από τις δύο ομάδες, βρέθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης, προσπαθώντας κι αυτός να χαλαρώσει από την υπερένταση της προσπάθειας που έγινε για να παραμείνουν οι «κυανόλευκοι» στην κατηγορία της Football League.

Xαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Αλέκου Βοσνιάδη στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας την ανακούφιση που επήλθε από την επίτευξη της παραμονής, αποφεύγοντας τη διαγραφή της ομάδας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη! «Αρχικά έχουμε ανακουφιστεί, γιατί η ομάδα πέρασε από μία δύσκολη κατάσταση, ήταν μέσα σε δίνη. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε αποτελέσματα, έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε η ομάδα να παίξει στην κατηγορία που πρέπει να βρίσκεται. Σίγουρα, γίνανε αρκετά λάθη και είναι μία χρονιά που θα κάνει πιο σοφούς όλους στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το πρόβλημα που  παρουσιάστηκε ώστε τα επόμενα χρόνια να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα ώστε μετά ήρεμα να μπορούμε να σχεδιάσουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Νίκης για να συμπληρώσει ξεκάθαρα: «Το λέω και πάλι ότι υπάρχει ανακούφιση γιατί πραγματικά η ομάδα δεν χάθηκε από τον χάρτη! Για τα υπόλοιπα (σ.σ. για την παραμονή του) είναι νωρίς. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους. Η σχέση μας είναι εξαιρετική. Θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και αν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε θα το δούμε σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά το παιχνίδι ανάμεσα σε Διαγόρα Στεφανοβικείου και Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, ο προπονητής της Νίκης Βόλου στάθηκε στις καιρικές συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη. «Είναι εξόντωση το να παίζεις με αυτές τις συνθήκες αυτήν την περίοδο. Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σ’ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν. Είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάνανε τεράστια προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, γιατί υπήρχε και ένταση στο παιχνίδι. Και οι δύο θέλανε πολύ το αποτέλεσμα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια μόνο που παίζουν σ’ αυτό το επίπεδο σ’ αυτήν την περίοδο και μέσα σε τέτοιες συνθήκες. Τους εύχομαι και τα καλύτερα. Πολύ δύσκολες ήταν και για εμάς οι συνθήκες στην Κρήτη. Με 40 βαθμούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και σκεφτείτε ότι εμείς παίξαμε και μία ώρα πιο νωρίς. Είχαμε ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά μέσα από δυσκολίες θα έχουμε να θυμόμαστε τι λάθη που δεν πρέπει να επαναλαμβάνουμε για να είναι η ομάδα όπως πρέπει να είναι και στο επίπεδο που πρέπει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.