Βοσνιάδης: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα για τη μορφή της SL2»

Περιμένει νέες αλλαγές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο προπονητής της Νίκης Βόλου

Τα μπρος-πίσω στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζονται, με τον προπονητή της Νίκης Βόλου Αλέκου Βοσνιάδη να τονίζει μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ότι περιμένει πως θ’ αλλάξουν και πάλι πράγματα και δεδομένα…

«Για να δούμε αν θα είναι αυτό (σ.σ. το πρόγραμμα), γιατί γίνονται απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» σχολίασε αρχικά ο Αλέκος Βοσνιάδης όταν ρωτήθηκε για την πρεμιέρα της SL2, για να συμπληρώσει: «Ξαφνικά 150-200 ποδοσφαιριστές είναι πάλι στην ανεργία. Ζούμε περίοδο Οκτωβρίου με απίστευτες στιγμές. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε, δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα είναι μέσα και πώς θα είναι οι όμιλοι. Περίπου βγαίνει ένα σχέδιο  και από εκεί και πέρα κάνουμε τον σταυρό μας για το πότε θα ξεκινήσουμε και πώς θα είναι οι ομάδες».

Οπότε, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δεν μπορούσε να πει τίποτε άλλο παρά τα εξής: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, γιατί θεωρώ ότι θ’ αλλάξουνε πράγματα. Δεν θα είναι αυτά που βλέπουμε. Να ευχηθούμε να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή γιατί κάθε χρόνο πηγαίνουμε και πιο πίσω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.