Βοσνιάδης: «Είμαστε σε καλό επίπεδο-Ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα»

«Δύσκολος αντίπαλος τα Τρίκαλα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας φάνηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης, περιμένοντας κι αυτός όπως δήλωσε ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα, με την ομάδα να είναι αυτήν τη στιγμή σε καλή κατάσταση.

«Καλά είναι αυτά τα φιλικά για να κρατάμε τον ρυθμό μας. Αλλάξαμε πρόσωπα πολλά και στο αρχικό σχήμα και μετά. Το σημαντικό είναι να παίρνουν ίσους χρόνους τα παιδιά και να κρατάμε τον ρυθμό μας ψηλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, καλές συνεργασίες είχαμε και καλά γκολ βάλαμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο αυτόν τον καιρό και το σημαντικό είναι να το κρατήσουμε και να μην πάει πίσω το πρωτάθλημα και πάμε πάνω κάτω. Ήρεμα πάμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό το κυπέλλου και με το καλό ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα» σημείωσε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», επισημαίνοντας ότι δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα δοθεί κάποιο φιλικό πριν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, όπως σημείωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης ο Βασιλείου είναι λίγο πιο μπροστά από τους Τζοβάρα και Λούκας Γκαρσία, όσον αφορά τα μικροθέματα που αντιμετωπίζουν, για να υπογραμμίσει πιο πριν με νόημα ότι πρέπει να βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι στον Βόλο και να μπορούν οι ομάδες να εκμεταλλεύονται τους καλούς ποδοσφαιριστές τους και να έχουν καλή παρουσία.

«Ήρθαν τραυματισμοί από τις αλλαγές που κάνουμε στην προπόνηση. Μία πλαστικό, μία σκληρό γήπεδο στα Κανάλια μία «καλό» γήπεδο στη Νεάπολη φέρνουν κάποιους τραυματισμούς» συμπλήρωσε επίσης.

Τέλος, ο τεχνικός της Νίκης αναφέρθηκε τόσο στον Μιράντα που επέστρεψε, όσο και στο παιχνίδι κυπέλλου με τα Τρίκαλα. «Ο Μιράντα είναι ο πιο γεμάτος παίκτης με παιχνίδια και μας αρέσει που είναι απλός. Θα παίξει για την ομάδα. Θα είναι σημαντικός επιθετικά και θα γυρίσει στην άμυνα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει» δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ενώ για το παιχνίδι κυπέλλου σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι με έμπειρη ομάδα, είναι ντέρμπι Θεσσαλίας και μία «ένταση» θα υπάρχει. Θα έχει βαθμό δυσκολίας εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να δούμε την επόμενη φάση του κυπέλλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.