Βοσνιάδης: «Κάποια στιγμή θα γυρίσει»…

Οι δηλώσεις μετά το ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

Για μία ακόμη φορά η Νίκη Βόλου είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ροχάνο… Έτσι, ο τεχνικός της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδης, στάθηκε για μία ακόμη φορά σ’ αυτό το κομμάτι, στην αστοχία και στην τύχη…
«Μας έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν απειλείται και με ένα πρώτο ημίχρονο που θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Προηγήθηκε ο αντίπαλος σε μία φάση που ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Μετά ηρθε ένα δεύτερο ημίχρονο που ήταν φυσιολογικό να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Αλλάξαμε σχηματισμό, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί. Είναι φυσιολογικό όταν φεύγεις μπροστά να αφήνεις κάποια κενά πίσω, με την ΑΕΛ να βρίσκει 2-3 φάσεις στην κόντρα. Συνεχίσαμε να έχουμε την κατοχή και την πίεση και παλέψαμε μέχρι τέλους να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα τουλάχιστον. Έχουμε την πικρία έπρεπε από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τέτοια απόδοση να έχουμε πάρει κάτι» τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κυανόλευκων».

Τι ακολουθεί για τη Νίκη; «Το ζητούμενο είναι πόσο δυνατός μπορεί να αισθάνεσαι για να γυρνάς την απογοήτευση και από μία τέτοια κατάσταση που έρχεται από αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να το κάνουμε και κάποια στιγμή πράγματα που δεν μας δίνει θα γυρίσει (σ.σ. η τύχη) και θα μας τα δώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, η προσπάθειά τους είναι τεράστια, πατήσανε πάνω στο πλάνο και ότι είχαμε επιλέξει το βγάλαμε. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης και της αστοχίας. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εκτέλεσή μας. Έχουμε καλούς παίκτες και θα το πετύχουμε σιγά σιγά. Θα έρθουν σερί αποτελέσματα και μας αδικεί πολύ η βαθμολογική μας θέση, καθώς έπρεπε να είμαστε στο γκρουπ της πρώτης τετράδας» συμπλήρωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

«Δεν ήμαστε καλοί αλλά…»

Από την πλευρά της ΑΕΛ, ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης σημείωσε: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πλούσιος σε ποιότητα και εμπειρία, ανεξαρτήτως από το ότι η Νίκη δεν έχει πάρει τους βαθμούς που δικαιούταν να έχει. Ταυτόχρονα ήταν και ένα ντέρμπι. Είχαμε απέναντί μας μία επικίνδυνη ομάδα. Αιφνιδιαστήκαμε με το παιχνίδι της αν και το ξέραμε. Είχε ευκαιρίες αλλά ευτυχήσαμε και δεν δεχθήκαμε το γκολ και μας βοήθησε και ο Θεός και σκοράραμε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όσο καλύτερα γινόταν. Δεν ήμασταν καλοί αλλά για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις πόντους και όταν δεν είσαι καλός.

Όταν έχασε ο αντίπαλος το πέναλτι, η ψυχολογία μας ανέβηκε γιατί δεν είχαμε την πίεση που θα είχαμε αν έμπαινε το γκολ».

«Δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σ’ αυτό»

Από την πλευρά των παικτών της Νίκης Βόλου, ο Θωμάς Βασιλείου σημείωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια. Ήμαστε πολύ καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος με μία φάση μας έβαλε ένα γκολ. Όταν παίζεις με μία καλή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα δυσκολεύει από εκεί και πέρα. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος πάρα πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν αλλάζει ο στόχος μας και η δουλειά μας. Το γκολ θα έρθει με την προσπάθειά μας και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το σκεφτούμε πολύ, αφού ανά τρεις μέρες παίζουμε. Κοιτάμε να πάρουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε».

Τέλος, ο σκόρερ για την ΑΕΛ, Δημήτρης Μαυριάς τόνισε: «Πιο πολύ χαρούμενος είμαι για τη νίκη της ομάδας, και είναι σημαντική η κατάκτηση των τριών βαθμών που μας δίνει και ψυχολογία. πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ γιατί σήμερα δεν ήμαστε καλοί. Η Νίκη Βόλου είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, μας έβαλε δύσκολα αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.