Βοσνιάδης: «Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη Νίκη»

Μπορεί ο αποκλεισμός να ήρθε για τη Νίκη Βόλου από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο προπονητής των «κυανόλευκων» Αλέκος Βοσνιάδης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια, αφού αφιέρωσε την προσπάθεια της ομάδας στον αποβιώσαντα πρόεδρο του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης, Παναγιώτη Αθανασίου.

«Στο πρώτο παιχνίδι το σκορ δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι υπέρ μας, γιατί και σε εκείνο το παιχνίδι ήμαστε πολύ καλοί. Αλλά δείξαμε ότι ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα της Super League που έχει και καλή πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχει αποτελέσματα. Δεν φοβηθήκαμε κάτι. Δεν είχε πολλές τελικές το πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το 70’ νομίζω ότι μας δόθηκε η δυνατότητα και με τη φάση του δοκαριού στο 90’ να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση. Κάναμε ένα λάθος πίσω και χάθηκε ένα παιχνίδι αλλά γενικά νομίζω ότι η καλή μας παρουσία είναι αυτή που μένει και είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πετύχει για πρώτη χρονιά μετά από χρόνια στην επιστροφή της στη Super League 2 ένα καλό πλασάρισμα και να διεκδικήσει θέση ψηλά» ανέφερε ο τεχνικός της Νίκης.

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 ειδικότερα, σημείωσε: «Με τις ομάδες που παίξαμε και ήταν τα φαβορί και είναι ψηλά, νομίζω ότι έπρεπε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Αδικηθήκαμε σε παιχνίδια με πρωτοπόρους με πολύ καλύτερη παρουσία από αυτούς. Μια συγκυρία, μία φάση τέτοια μας οδήγησε στο κακό αποτέλεσμα. Αλλά γενικά είμαστε καλή ομάδα που το μόνο που θέλει είναι στήριξη και να τη δούμε καλά και φέτος και τα επόμενα χρόνια, γιατί η Νίκη επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, έχοντας δυναμική και πολύ κόσμο. Χρόνο με τον χρόνο βάζοντας τις βάσεις και παρουσιάζοντας αυτό το καλό θέαμα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.