Βοσνιάδης: «Πρώτα φταίμε εμείς»

Η αστοχία και ο εκνευρισμός τα αίτια της ήττας σύμφωνα με τον προπονητή της Νίκης

Δεν ήθελε να ψάξει για δικαιολογίες ο Αλέκος Βοσνιάδης για την ήττα της Νίκης από την Ξάνθη τονίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να δουν την πραγματική εικόνα.

«Με τόσες φάσεις πάνω στην εστία, με τον αντίπαλο να μην μπορεί να πάρει αναπνοή, να χάνουνε την μπάλα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του γηπέδου εύκολα. Να κάνουμε συνέχεια επιθέσεις, να φτάνουμε στην εστία και να μην κάνουμε τα γκολ. Αρχικά φταίμε εμείς. Πρέπει να σκοράρουμε και να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε αρχικά ο τεχνικός της Νίκης.

Παράλληλα, περιέγραψε και αυτός το παιχνίδι όπως το είδε. «Είναι δύο ομάδες στο γήπεδο που η μία έχε πνίξει την άλλη. Δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη η κατάσταση. Δεν υπήρξε ρυθμός και έσπαγε συνέχεια. Είναι φυσιολογικό. Ο αντίπαλος δεν είχε δυνατότητες ν’ ακολουθήσει τον δικό μας ρυθμό και επεδίωξε να βρει κάτι άλλο για να τον σπάσει αυτά είναι μέσα στα παιχνίδια» σημείωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης, για να περιγράψει και τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του. «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην χάνουμε την ψυχραιμία. Η όλη φασαρία γίνεται γιατί ενώ ο παίκτης (σ.σ. ο Παπάζογλου της Ξάνθης) είναι 7-8 λεπτά κάτω δεν καλούμε να μπει το φορείο, δεν τον βγάζουμε έξω και με το που πάει να μπει το φορείο σηκώνεται μέσα. Εμείς ως έμπειρη ομάδα δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τις συμπεριφορές του αντιπάλου, ούτε να εκνευριζόμαστε αν υπάρχει μεγαλύτερη ένταση απ’ έξω. Στο χρονικό διάστημα που μπορούσαμε να παίξουμε έπρεπε να βρούμε τις φάσεις μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και με το x πικραμένοι θα ήμασταν. Έγινε μία φάση σε ένα στατικό, και από εκεί και μετά δείξαμε ότι εκνευριστήκαμε πολύ. Πήγαμε λίγο στο άναρχο. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε γενικές γραμμές πέρα από το αποτέλεσμα ο προπονητής των «κυανόλευκων» βρήκε αρκετά θετικά στοιχεία. «Δεν θα μείνω στο τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν παίξαμε καθόλου 5-10 λεπτά θα μας επιτραπεί να παίξουμε; Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να πηγαίνουμε oρθόδοξα όπως στο πρώτο ημίχρονο να κάνουμε τις φάσεις μας. Τα παιδιά κάνανε τεράστια προσπάθεια, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. .Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που δεν έγιναν φάσεις πάλι δεν απειληθήκαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνει η ομάδα» τόνισε.

Τέλος, ο Αλέκος Βοσνιάδης έστειλε και το μήνυμά του προς τον κόσμο, με φόντο και τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Παπάζογλου της Ξάνθης όταν έγινε αλλαγή, με τον ίδιο τον τεχνικό της Νίκης να τον συνοδεύει για λόγους προστασίας προς τον πάγκο της φιιλοξενούμενης ομάδας. «Ο κόσμος βλέπει ότι έχει μία ομάδα που δεν κοροϊδεύει κανέναν και δίνει τις μάχες της παντού και κανείς δεν είναι διάφορος. Αυτό είναι μία προίκα για μία νέα ομάδα, να βάλει τη βάση για να δει αισιόδοξα τη συνέχειά της. Βαθμοί που χάθηκαν εδώ η ομάδα μας θα τους φέρει απ’ έξω και μετά είναι να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας. Είναι ένα μάθημα αυτό για την ομάδα μας και δεν πρέπει να την ξαναπατήσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να συγκρατιόμαστε και να προστατεύουμε την ομάδα» κατέληξε ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.