Βούζας: «Η δουλειά συνεχίζεται για τα επόμενα παιχνίδια»

Ικανοποιημένος από τη νίκη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Αλμωπού Αριδαίας. Ωστόσο επεσήμανε ότι η δουλειά συνεχίζεται.

«Ήταν μία δίκαιη νίκη. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι, κατορθώνοντας να πετύχουμε δύο γκολ και έχοντας ευκαιρίες να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Οι παίκτες μας έβγαλαν την ποιότητα που διαθέτουν και πετύχαμε μία πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη»τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για να συμπληρώσει: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας από την επόμενη ημέρα για το επόμενο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια και να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».

Σχετικά πάντως με τον περισσότερο χρόνο που είχε στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός Βόλου για δουλειά, αφού δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ο Βασίλης Βούζας σημείωσε ότι αυτό: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο, και οι παίκτες ανέλαβαν δυνάμεις γιατί ήταν πολύ έντονες οι προηγούμενες μέρες. Αυτό φάνηκε με καλά τρεξίματα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με κάποια επιπλέον τακτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, Χρειάζεται περισσότερη δουλειά βέβαια, αλλά είχαμε μία καλή παρουσία και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών και στις προπονήσεις και στο παιχνίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.