Βούζας στο «Magnesiasports»: «Κάναμε μία ικανοποιητική πορεία με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Μιλώντας στο «Magnesiasports», ο Βασίλης Βούζας ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι δεν θ’ ανανεωθεί η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», κάνοντας τον απολογισμό για την πορεία της ομάδας υπό τις οδηγίες του, τον οποίο και κρίνει ως θετικό.

Με το συμβόλαιό του να έχει ολοκληρωθεί, και να μην έχει προκύψει ανανέωση, ο Βασίλης Βούζας τονίζει τα εξής: «Είχαμε κάποια συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, όπου εκφράστηκε η αλληλοεκτίμηση και μείναμε εκεί, χωρίς κάτι περισσότερο. Θεωρώ ότι το έργο μου ήταν πετυχημένο και ότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να έχει αγωνιστικά και άλλα καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι τα στατιστικά δείχνουν μία ικανοποιητική πορεία».

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής μάλιστα σχολιάζοντας μετά τη σχετική ερώτηση, αναφέρθηκε στους Κατσούκη και Πέλκα, νεαρούς παίκτες στους οποίους έδωσε χρόνο συμμετοχής, και που φάνηκε ν’ αρπάζουν την ευκαιρία, βάσει απόδοσης. «Θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά αν προσεχθούν και ο προπονητής δουλέψει μαζί τους και τους εκπαιδεύσει, μπορούν να εξελιχθούν, όπως όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, αν η τεχνική ηγεσία και η ομάδα επενδύσουν πάνω τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.