Βούζας: «Συνεχίζουμε τη δουλειά, να ενεργοποιήσουμε παίκτες»

Σχετικά ικανοποιημένος φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Πιερικού ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας, θεωρώντας ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Παράλληλα στάθηκε και στην ανάγκη και δυνατότητα να ενεργοποιηθούν και να προσφέρουν ουσιαστικά και άλλοι παίκτες.

«Eίμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών, ευχαριστημένοι από τον πόντο της ισοπαλίας. Ήταν ένα παιχνίδι με μία καλή ομάδα, ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, την είχαμε αναλύσει. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα «κρύο» γκολ, αλλά οι παίκτες μας προσπάθησαν. Έδωσαν μέσα στο γήπεδο ό,τι μπορούσαν και πετύχαμε να κάνουμε τη μισή ανατροπή. Αν ήμαστε λίγο τυχεροί ή πιο αποτελεσματικοί να είχαμε κερδίσει» τόνισε αρχικά ο Βασίλης Βούζας.

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να γυρίσει ο διακόπτης, με ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από τρία ανεπιτυχή. Νομίζω ότι δίκαια έγινε αυτό και εύχομαι και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη, έχοντας περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες που πρέπει να ενεργοποιήσουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Πιερικού και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έκανε λόγο για ατομική και ομαδική βελτίωση που πρέπει να έρθει, ενώ τόνισε και πάλι ότι όλα είναι θέμα δουλειάς, έστω και με τα χρονικά περιθώρια να είναι ασφυκτικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.