Ξανά με κόσμο των δύο ομάδων το νέο βολιώτικο ντέρμπι για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Το γεγονός ότι δεν έγινε το παραμικρό στο ντέρμπι ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, τη στιγμή που υπήρχε 5.000 κόσμος στο Πανθεσσαλικό, οδήγησε την αστυνομία να δώσει το ΟΚ να γίνει το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στις 14/11 μεταξύ των δύο αιωνίων του Βόλου ξανά με φιλάθλους των δύο ομάδων.

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα Δευτέρα, καθώς στις 12.00μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Οι φίλαθλοι της Νίκης, όπως είναι ευνόητο, θα καθίσουν στο νότιο πέταλο, που βλέπει προς την πλευρά της Νέας Ιωνίας.  Η ώρα έναρξης της συνάντησης, που γίνεται στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ του Κυπέλλου της Τοπικής Ένωσης θα είναι στις 17.00

Το παρών στη σύσκεψη από την πλευρά του γηπεδούχου Ολυμπιακού Βόλου έδωσαν οι Ανδρέας Κικίλιας, διευθυντής γραφείων του Ολυμπιακού Βόλου, και Δημήτρης Πέγιος, ταμίας του Ερασιτέχνη και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ποδοσφαίρου του συλλόγου. Η Νίκη εκπροσωπήθηκε από τον γ.γ. της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Κώστα Καζανίδη, και τον διευθυντή Επικοινωνίας, Γιώργο Αποστολακόπουλο. Το κλίμα ήταν για μία ακόμη φορά άριστο και περίσσευε η διάθεση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και την αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.