Ξανασυναντά τον Ιωνικό 14 χρόνια μετά τον θρίαμβο στο Κύπελλο

To παιχνίδι του Σαββάτου της Νίκης με τον Ιωνικό στις 15.00 στη Νεάπολη είναι ζωής ή θανάτου για τη βολιώτικη ομάδα, η οποία θέλει να γιατρέψει με ένα τρίποντο τις πληγές της, που έχουν ανοίξει τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό θα της επιτρέψει να πιάσει τον αντίπαλό της στους επτά βαθμούς.

Μπαλάφας, Κρουθ και Ροχάνο είναι οι σίγουροι απόντες για τη Νίκη, που ξανασυναντά 14 χρόνια μετά την ομάδα της Νίκαιας. Το τελευταίο ματς μεταξύ τους ήταν το περίφημο 1-4 στις 22/12/05 εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδος (ένα γκολ ο Αναστασιάδης στο 16’ και τρία ο Σαϊτιώτης στο 20’, το 58’ και το 66’, ενώ είχε μειώσει ο Τσιμπλίδης στο 90’), με την ομάδα του Βόλου, που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και είχε προπονητή τον Γιάννη Γούναρη, να σημειώνει μία από τις πιο ιστορικές της επιτυχίες απέναντι στον Ιωνικό του Σάκη Τσιώλη, που έπαιζε στην Α’ Εθνική.

Καλύτερη άμυνα ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός αποτελεί την καλύτερη άμυνα της Football League μαζί με τα Τρίκαλα και την Καβάλα, έχοντας και οι τρεις τους δεχθεί από δύο γκολ, αλλά έχει και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με τρία γκολ μετά τον Ιάλυσο, που έχει ένα. Άρα είναι μία ομάδα που βάζει και δέχεται δύσκολα τέρματα.  Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά του είναι Ιωνικός – Τρίκαλα 0-0,

Θεσπρωτός – Ιωνικός 0-2, Ιωνικός – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1, Καλαμάτα – Ιωνικός 1-0, Ιωνικός – Ιάλυσος 1-0.

Πέντε στα έξι με Μπεκιάρη

Διαιτητής της σαββατιάτικης αναμέτρησης ορίστηκε χθες ο Καρδιτσιώτης Λάμπρος Μπεκιάρης, με τον οποίον η Νίκη έχει ευνοϊκή παράδοση και συγκεκριμένα πέντε τρίποντα και μία ήττα. Συγκεκριμένα οι αγώνες που έχει δώσει η Νίκη με διαιτητή τον Μπεκιάρη είναι (όλοι για τη Γ’ Εθνική):

07/05/17 ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Β. 2-0

09/04/17 Νίκη Β. – Πιερικός 1-0

26/02/17 Νίκη Β. – Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1

03/12/17 Νίκη Β. – Βελούχι 6-0

30/09/18 Νίκη Βόλου – Θησέας Αγριάς  5-0

02/12/18 Αλμυρός – Νίκη Βόλου 1-2

Κάλεσμα για το Αθλητικό Κολλέγιο

Το Σάββατο στις 18.00 υπό το φως των προβολέων στο Βασδέκειο το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης θα υποδεχθεί για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ τον Αστέρα Ριζομύλου και σε σχετική ανακοίνωση γίνεται κάλεσμα στον κόσμο: «Μετά την αγώνα της πρώτης ομάδας μας το Σάββατο το μεσημέρι στην Νεάπολη για το πρωτάθλημα της Football League, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ενισχύσουμε τα παιδιά του Αθλητικού Κολλεγίου  της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, που έχουν πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.