Xαράζει πορεία και ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου…

Με τον Ερασιτέχνη να κάνει τις πρώτες κινήσεις

Τα δεδομένα αρχίζουν να οριστικοποιούνται για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Ερασιτέχνη να καλείται να βγει μπροστά και να καθοδηγήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και δύσκολα αυτά θ’ αλλάξουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το μοντέλο των ενισχυμένων χορηγιών είναι αυτό που προκρίθηκε πλέον για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο και το αναγκαίο ποσό να συγκεντρωθεί, βάσει του προϋπολογισμού που έχει κάνει ο Ερασιτέχνης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, χρειάζονται και άτομα που θα αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα στην ομάδα και θα φροντίσουν να επιλύονται θέματα ώστε το αγωνιστικό κομμάτι να λειτουργεί χωρίς εμπόδια…

Ο Ερασιτέχνης λοιπόν χαράζει πορεία αυτήν τη στιγμή καλείται να βρει προπονητή, παίκτες και να κάνει όλες τις διαδικασίες για τη νέα χρονιά, αφού δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα μόνος του, ή έστω να υπάρξει σχήμα επιχειρηματιών που θ’ αναλάβει και το οικονομικό και το διοικητικό κομμάτι.

Έχει τονιστεί ξανά εξάλλου ότι η κατάσταση στην οικονομία δεν είναι καλή για πολλούς επαγγελματίες, οπότε μοιάζει λογικό αρκετοί να είναι διστακτικοί ν’ αναλάβουν μία ομάδα σε πρωτάθλημα, ειδικά της Γ’ Εθνικής που δεν είναι και το πλέον προσοδοφόρο, ακόμη και αν η ομάδα φέρει ένα σημαντικό εταιρικό όνομα, όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν θα είναι πάντως εύκολη χρονιά, ωστόσο κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Οι πρώτες κινήσεις οργάνωσης πάντως έχουν αρχίσει να γίνονται, όπως πχ το αίτημα στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για χρήση της Νεάπολης ως έδρα και πάλι.

«Περισσότερα σύντομα»

Όπως τόνιζαν εξάλλου στελέχη του Ερασιτέχνη στο «Magnesiasports» τις προηγούμενες ημέρες, όλα βαίνουν προς το τέλος και χρειάζεται απλά λίγη περισσότερη υπομονή από πλευράς όλων.

2 Ιουνίου εξάλλου ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 προγραμματίζει εκδήλωση για τα 85 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου και δεν αποκλείεται εκεί κάποια περισσότερα δεδομένα να έρθουν στο προσκήνιο. Αν πάλι κάποιος-α ή κάποιοι-ες εκφράσουν ενδιαφέρον για να «τρέξουν» τον Ολυμπιακό Βόλου, φυσικά κανείς από τον Ερασιτέχνη δεν θα πει «όχι» στο να ακουστεί η πρότασή τους, ή μάλλον καλύτερα να αναγνωστεί, αφού όπως τονίζουν τα μέλη του, κάθε ενδιαφέρον πρέπει να αποτυπωθεί γραπτώς και να είναι κοστολογημένο, συνοδευόμενο από τις απαραίτητες εγγυήσεις.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.