Ξεκινά η …διαβολοεβδομάδα για τον Ολυμπιακό Β. την Κυριακή με Μετέωρα

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είχε δηλώσει στο magnesiasports ότι εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του δε θα ψάξουν για την οποιαδήποτε δικαιολογία. Τώρα οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντεπεξέλθουν στην πιο δύσκολη ίσως φάση του πρωταθλήματος, αφού έχουν τρία συνεχόμενα ματς εκτός έδρας με Μετέωρα, Αλμυρό και Πιερικό από αύριο Κυριακή ως την επόμενη 27 Ιανουαρίου, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως … διαβολοεβδομάδα.

Ωστόσο, επειδή, όπως σημειώσαμε, στην ομάδα απαγορεύονται οι δικαιολογίες, στον Ολυμπιακό Βόλου δεν αντιμετωπίζουν αρνητικά το δύσκολο πρόγραμμα που προέκυψε λόγω της κακοκαιρίας, η οποία μετέθεσε για την Τετάρτη 23/1 την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου που αναβλήθηκε. Αντίθετα, εκφράζουν την πίστη τους ότι θα ξεπεράσουν επιτυχώς όλα τα εμπόδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Καλαμπάκας την Κυριακή στις 15.00 απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα των Μετεώρων, που είναι μία από τις πιο αξιόλογες πίσω από Ολυμπιακό και Νίκη.

Στην εκπλήρωση του στόχου του πέμπτου διπλού δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Κόλα, που είναι τιμωρημένος λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών, Στεφάνοβιτς, που δεν ήρθε η μπλε κάρτα του και δεν μπόρεσε να εκδοθεί το δελτίο του, και Ριζογιάννης, ο οποίος δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, αφού πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στην επαγγελματική Football League στις 23 Δεκεμβρίου με τη Δόξα και δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Τα Μετέωρα θα παλέψουν πρώτα για μία καλή εμφάνιση και για να δείξουν τα θετικά στοιχεία που τους διακρίνουν ως ομάδα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Μαγνησία ο προπονητής τους, Γιώργος Βακουφτσής, που θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο λόγω προσωπικού προβλήματος. Οι δηλώσεις αυτές βεβαίως δε σημαίνουν ότι η τρικαλινή ομάδα θα αδιαφορήσει για το αποτέλεσμα, αντίθετα άπαντες θα ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον 39χρονο Καλαμπακιώτη τεχνικό με μία επιτυχία κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Στο γήπεδο της Καλαμπάκας το χιόνι έλιωσε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί το παιχνίδι, που θα είναι το έβδομο έδρας για την τοπική ομάδα, η οποία μετρά στο «σπίτι» της τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από τη Νίκη, έχοντας συντελεστή τερμάτων 13-5.

Ο Στάθης Ρόκκας είναι ο επικρατέστερος, για να πάει θέση δίπλα στον Ναζίμ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, εφόσον θα λείψει ο Κόλα και δεν μπορούν να αγωνιστούν οι Στεφάνοβιτς και Ριζογιάννης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.