Ξεκίνησε στο κλειστό του ΕΑΚ με 17 παίκτες η προετοιμασία της Νίκης (photos)

Οι 17 παίκτες στην "πρώτη" της Νίκης Βόλου μαζί με τον προπονητή, Λάμπρο Πρέκα, και τον συνεργάτη του, Στέφανο Τύμπα

Με 17 παίκτες και με παρόντα μέλη της διοίκησης ξεκίνησε την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου στο κλειστό του ΕΑΚ τη Δευτέρα (20/8) το απόγευμα.

Οι κυανόλευκοι, που μετά τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδό τους θα αγωνιστούν φέτος στη Β’ Εθνική μπάσκετ ανδρών, άρχισαν τη σκληρή δουλειά, που αυτή τη βδομάδα θα γίνει αναγκαστικά στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας. Κι αυτό γιατί στη Νέα Ιωνία θα προπονείται η Εθνική βόλεϊ γυναικών και από τη Δευτέρα 27 του μηνός η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα θα μπει στη φυσική της έδρα, αφού πρώτα γίνει διπλή προπόνηση το προσεχές Σάββατο και την Κυριακή δοθεί ρεπό.

Αγιασμός δεν έγινε, αφού λείπει στο εξωτερικό ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, όμως θα τελεστεί την επόμενη Δευτέρα.

Από τους 17 μπασκετμπολίστες, που έδωσαν το παρών, οι τρεις είναι από το παιδικό τμήμα (Χρήστος Παπαστρατής, Γεράσιμος Δελετζές, Λεωνίδας Κουτσούκης) και επιλέχθηκαν, για να πάρουν εμπειρίες, και ο ένας ήρθε να δοκιμαστεί (ο 18χρονος φοιτητής Χροναίος από την Κύμη).

Οι υπόλοιποι 13 ήταν οι: Παναγιώτης Τσώλης, Σάκης Κουτίνας, Θωμάς Γεωργίου, Στέλιος Τσαβές, Στέφανος Διγενής, Γιάννης Καρπέτης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Φώτης Τάσσος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Βασίλης Ρουσιώτης. Απουσίαζε ο σέντερ Γιώργος Τασιούδης, που ενσωματώνεται από την Τρίτη (21/8).

Ο Λάμπρος Πρέκας μίλησε στους παίκτες του πριν την πρώτη προπόνηση, τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων ότι η δουλειά που θα κάνουν θα έχει μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με πέρσι και πως οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες.

Προγραμματίστηκαν και τα φιλικά

Σε ό,τι αφορά το οργανωτικό κομμάτι τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά, με την έννοια ότι έχει καθοριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και τα φιλικά.

Το πρώτο φιλικό είναι με τον Λοκρό Αταλάντης στις 2 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ιωνία, ενώ ακολουθεί στις 8/9 το εντός έδρας επίσης ματς με τον Γ.Σ. Φαρσάλων και στις 9/9 το εκτός έδρας με τον Έσπερό Λαμίας, που θα είναι αντίπαλος της Νίκης και στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια θα δοθεί με τον πρώτο επίσημο αγώνα για φέτος για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 16 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Α.Ο. Αγρινίου στη Νέα Ιωνία. Αν προκριθεί η Νίκη, θα παίξει πάλι εντός έδρας μετά από τρεις μέρες (19/9) για το Κύπελλο με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων από την Α2 ανδρών.

Στα επόμενα δύο προγραμματισμένα φιλικά η Νίκη θα είναι φιλοξενούμενη των Λοκρού Αταλάντης και Γ.Σ. Φαρσάλων σε δύο άτυπες ρεβάνς, ενώ μετά από δύο τεστ προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (7/10) θα είναι εντός έδρας με τον Έσπερο Λαμίας.

*Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της Νίκης Βόλου μέσα από τον φακό του Magnesiasports…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.