«Ξεκόλλησαν» οι εγγραφές στο Μητρώο της ΓΓΑ για τη Μαγνησία

Νέα σωματεία με επικαιροποιημένα στοιχεία στη λίστα

Στις 5 Σεπτεμβρίου είχε «κολλήσει» η διαδικασία εγγραφών στο Μητρώο της ΓΓΑ για σωματεία της Μαγνησίας, ωστόσο την τελευταία εβδομάδα παρατηρείται κινητικότητα αφού εξετάστηκαν οι φάκελοι σωματείων, τόσο για την εγγραφή τους πρώτη φορά όσο και για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα Παρασκευή 23 του μηνός, επτά σωματεία επιπλέον έχουν επικαιροποιημένα στοιχεία σύμφωνα με τη λίστα της ΓΓΑ. Έτσι, η συνέχεια δόθηκε με τους Νέους Αργοναύτεες Μαγνησίας στο άθλημα της Πυγμαχίας, για να ακολουθήσει μία ημέρα μετά ο Όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Βόλου. Η Αργώ Βόλου εμφανίζεται στη συνέχεια για το άθλημα της πετοσφαίρισης. Προκαλεί από εκεί και πέρα εντύπωση ότι στις 19 Σεπτεμβρίου εμφανίζεται να επικαιροποιεί για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης τα στοιχεία του ο Αθλητικός Όμιλος Μεταμόρφωση Βόλου, καθώς το όνομα αυτό έχει εξαφανιστεί εδώ και μερικά χρόνια από τις τοπικές και εθνικές κατηγορίες!

Μόλις στις 22 Σεπτεμβρίου από εκεί και πέρα ο Μαγνησιακός επικαιροποίησε τα στοιχεία του, με τέσσερα αθλήματα στη λίστα του, αυτά του ποδοσφαίρου, της κολύμβησης, της τεχνικής κολύμβησης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τέλος, από σήμερα 23 Σεπτεμβρίου με επικαιροποιημένα στοιχεία εμφανίζονται για το άθλημα του ποδοσφαίρου οι Αίας Σούρπης και Πανιώνιος Νέας Ιωνίας, που προετοιμάζονται για τα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ ΕΠΣΘ αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αθλητικό Αγωνιστικό Σύλλογο Tae Kwon Do Βόλου.

Έτσι, 66 από τα 99 σωματεία της ηπειρωτικής Μαγνησίας που αναφέρονται στο Μητρώο έχουν επικαιροποιημένα στοιχεία ενώ από την πλευρά των Σποράδων άλλα τέσσερα προστίθενται από τα έξι συνολικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.