Ξηροφώτος: «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ενισχυθεί και στόχος είναι η άνοδος»

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας, Στέφανος Ξηροφώτος, που παρουσιάστηκε και επισήμως από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιο, τονίζοντας ότι αναμένεται μεταγραφική ενίσχυση, καθώς και ότι στόχος είναι η άνοδος.

«Ως προπονητικό επιτελείο ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό για εμάς και τιμή που θα είμαστε στο τιμόνι της. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βαριά φανέλα και είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι αναγκασμένος σε οποιαδήποτε κατηγορία να πρωταγωνιστεί. Στόχος είναι να διεκδικήσει την άνοδο και ταυτόχρονα και σε βάθος χρόνου να βάλουμε και κάποια πιο νέα, ταλαντούχα παιδιά. Θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή και κάποιο χρόνο ώστε να βρει η ομάδα της συνοχή της καθώς θα ενισχυθεί κι άλλο, για να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου αυτός που πρέπει. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια  από τη διοίκηση. Οργανώνει ένα προπονητικό κέντρο για την ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα δουλειάς και θα τα δούμε στο γήπεδο» σημείωσε στην πρώτη του τοποθέτηση ο κ. Ξηροφώτος.

Για τις εισηγήσεις του όσον αφορά τις μεταγραφές παράλληλα συμπλήρωσε: «Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πολύ καλά και νομίζω ότι θα το πράξουν. Εμείς θα αξιολογήσουμε το υλικό και έχουμε και το φιλικό (σ.σ. με τον Απόλλωνα Σμύρνης) και θα αποφασίσουμε με τη διοίκηση».

Άλλωστε, χαρακτήρισε προσωπικό στοίχημα την επιτυχία της ομάδας, σημειώνοντας ότι: «Απ’ όλες τις ομάδες που πέρασα θέλησα να δώσω το 100%. Κρινόμαστε από αυτό που κάνουμε ως προπονητές. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα αλλά το μήνυμα αυτό πρέπει να δοθεί μέσα από το γήπεδο για να ζεστάνουμε τον κόσμο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.