Ξηροφώτος στο «Magnesiasports»: «Καλοδουλεμένη ομάδα ο Θησέας, στοχεύουμε στην παραμονή»

Ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Δεν πρόλαβε ν’ αναλάβει καθήκοντα στον Θησέα Αγριάς ο Στέφανος Ξηροφώτος, και το πρωτάθλημα αναβλήθηκε για μία αγωνιστική, ούτως ώστε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τοπικό ντέρμπι. Ο Στέφανος Ξηροφώτος μίλησε στο «Magnesiasports» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, τονίζοντας ότι βρήκε από τον προκάτοχό του μία καλοδουλεμένη ομάδα και ότι το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι άκρως ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Θησέα Αγριάς για την εμπιστοσύνη. Έχω βρει μία νεανική ομάδα, ενώ στις προπονήσεις υπάρχει πολλή όρεξη από τους παίκτες. Υπάρχει ταλέντο και θέλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να διεκδικήσουμε την επίτευξη του στόχου της παραμονής, με τη συνέχεια να μην είναι εύκολη» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Ξηροφώτος, για να σταθεί στη δουλειά που έχει γίνει προηγουμένως αλλά και στην έξτρα εβδομάδα προετοιμασίας που είχε στη διάθεσή του.

«Όταν αναλαμβάνει κανείς μία ομάδα, όσο περισσότερο χρόνο έχει στη διάθεσή του τόσο το καλύτερο. Αλλά βρήκα μία καλή ομάδα, καλοδουλεμένη από τον προκάτοχό μου, τον κο Σταματίου, και σε ό,τι αφορά τις επιλογές παικτών αλλά στην ποιότητα της δουλειάς. Είναι τυχερός που βρήκα μία καλά δουλεμένη ομάδα από τον κο Σταματίου, αλλά και από το δίδυμο Σπαθή-Αλεξίου που ανέλαβαν μετά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πρώτη αποστολή λοιπόν για τον Θησέα Αγριάς υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου είναι η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και μακάρι να γίνει με θεατές γιατί πιστεύω ότι μπορεί να προσελκύσει αρκετό κόσμο αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλό παιχνίδι» σημειώνει ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» για να συμπληρώσει: «Ο αντίπαλος είναι μία καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, τον Στέλιο Αρσένο, φίλο μου και παλαιό συνεργάτη. Θα είναι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν σε ένα δύσκολο γι’ αυτές παιχνίδι, αλλά καλό για τους θεατές».

Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται, ο Θησέας Αγριάς κινείται και μεταγραφικά. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει μία ίσως και δύο προσθήκες, και γίνεται προσπάθεια για να φανεί αν υπάρχει η δυνατότητα να είναι διαθέσιμοι οι παίκτες για τον αγώνα με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει υπάρχει ποδοσφαιριστής του Θησέα στο παρελθόν, ενώ ως προπονητής έχει καθοδηγήσει τους ΑΟ. Σελλάνων, Πύρασο Νέας Αγχιάλου, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βολου και ΝΠΣ Βόλος, τόσο την ανδρική ομάδα όσο και την Κ19.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.